Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε διαμελισμένος στην Καλλιθέα

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ένας 40χρονος μετανάστης από την Αίγυπτο είναι τελικά το θύμα του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας εδώ και 15χρόνια ζούσε και εργαζόταν νόμιμα στη χώρα μας για να ζήσει την οικογένειά του στην Αίγυπτο. 
 

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα στο περιβάλλον του άνδρα για να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας. Η ενέργια του δράστη ή των δραστών να διαμελίσουν το πτώμα οδηγεί τους αστυνομικούς προς την κατεύθυνση των προσωπικών διαφορών κάτι που περιορίζει τον κύκλο των υπόπτων.


Η φρικτή ανακάλυψη έγινε στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Σαπφούς 44, από ένα 12χρονο παιδί που εντόπισε μέρος του σώματος του θύματος, ειδοποίησε τους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία. 

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν πως το πτώμα είχε κοπεί σε 17 μέρη, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε πέντε σακούλες σκουπιδιών μέσα σε τρία σακβουαγιάζ

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το μακάβριο έγκλημα, και από το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες εγκατέλειψαν το διαμελισμένο πτώμα στα σκουπίδια, δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας και πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. 

Ο τρόπος θανάτου και ο διαμελισμός του θύματος ανέσυρε μνήμες από την 25η Ιουνίου 1987, όταν μια συζυγική διαμάχη στάθηκε η αφορμή για τη διάπραξη ενός φρικιαστικού εγκλήματος. O 28χρονος Γιάννης Φραντζής, αφού ξυλοκόπησε τη 18χρονη σύζυγό του Zωή, στη συνέχεια τη στραγγάλισε. Έπειτα, μετέφερε το πτώμα στην τουαλέτα, όπου το τεμάχισε σε 11 μέρη, χαρακώνοντας το κομμένο κεφάλι της έτσι ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμο. Έβαλε τα μέλη του πτώματος σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε