Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Άγνωστοι με κείμενό τους στο Indymedia ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση τα γραφεία της Χ.Α. στο Παγκράτι.

Η επίθεση είχε γίνει στις 12 Αυγούστου ενώ 10 μέρες μετά, οι ίδιοι έκαψαν μαγαζί και αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ε. Μπούκουρα.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο Indymedia δεν αναφέρεται πουθενά όνομα οργάνωσης. Στο τέλος, με ένα υστερόγραφο, οι συντάκτες του κειμένου εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον κατηγορούμενο για τη ληστεία της Πάρου, τη δολοφονία του οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα και για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Τάσο Θεοφίλου.

Διαβάστε όλο το κείμενο

Αυτοί που σπέρνουν τον τρόμο, να εισπράξουν το μίσος μας.

Τα άλλοθι πλέον δεν πουλάνε…

Δεν υπάρχουν παραπλανημένοι ψηφοφόροι της Χ.Α. Όσοι την στήριξαν, συνειδητά το έπραξαν. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από φασίστες.

Όσοι επενδύουν στο ρόλο του θύματος για να μαζέψουν στις κακομοίρικες οργανωσούλες τους δέκα καημένους αριστερούληδες παραπάνω, δεν σπέρνουν παρά την ηττοπάθεια απέναντι στο φασισμό.

Όσο οι μετανάστες δεν οικοδομούν τις αυτο-οργανωμένες δομές αυτοάμυνάς τους απέναντι στους φασίστες και εξαντλούν τη “μαγκιά” τους σε μεταξύ τους άθλιους τσαμπουκάδες και σε αντικοινωνική παραβατικότητα, τόσο συμβάλλουν στο γενικευμένο κοινωνικό κανιβαλισμό.

Οι μόνοι που δεν αναζητούν πλέον άλλοθι είναι οι ίδιοι οι φασίστες, απροκάλυπτα επιδιδόμενοι σε ένα δολοφονικό έργο, υπό την κάλυψη των κρατικών μηχανισμών και υπό την ανοιχτή ή καλυμμένη υποστήριξη των πιο σάπιων ενστίκτων αυτής της πλέμπας που ονομάζεται φασίζων λούμπεν μικροαστός.

Όσο για μας, άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ. Ο πόλεμός μας με τα καθάρματα της Χ.Α. δεν είναι μόδα στα πλαίσια της “απρόσμενης” (υποτίθεται) ανόδου τους. Χρόνια τώρα τους πολεμάμε στους δρόμους, στα μυαλά. Τους πολεμάμε γιατί είναι η πιο φρικαλέα όψη, το μακρύ χέρι των ουσιωδών εχθρών μας: της εξουσίας και του κεφαλαίου. Και δεν τους χαριστήκαμε ποτέ.

– Στις 12 Αυγούστου πυρπολήσαμε τα γραφεία της Χ.Α. στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

– Στις 22 Αυγούστου, στο Περιστέρι, μετατρέψαμε σε στάχτη κατάστημα και όχημα επιχείρησης ιδιοκτησίας του νεοναζί τραμπούκου Ε. Μπούκουρα, βουλευτή Κορινθίας της Χ.Α.

Εις το επανιδείν…

Υ.Γ.: την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Τάσο Θεοφίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δένδιας προς Χρυσή Αυγή: Τα τάγματα εφόδου θα συντριβούν! – video

Σε κελί των φυλακών Δομοκού ο Θεοφίλου

Το βίντεο της …ατυχούς πολιορκίας της Χρυσής Αυγής στη Κόρινθο

Τρίκαλα: Στη βουλή ο εκλεκτός του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Εμπρησμός σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι – ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε