Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο γραφείο Λοβέρδου

Η “Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση” ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια στο γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου στο κέντρο της Αθήνας.

Σε κείμενο προκήρυξης που δημοσίευσαν αναφέρεται:

“Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου στις 18 Μάρτη.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι ένας από τους προβεβλημένους εκφραστές της επίθεσης που έχει εξαπολύσει η άρχουσα τάξη ενάντια σε όλους τους προλετάριους. Στο παρελθόν ως υπουργός εργασίας είχε αναλάβει την επιβολή σκληρών όρων εκμετάλλευσης σε βάρος των εργαζόμενων υλοποιώντας τις πολιτικές του Μνημονίου και της κυβέρνησής του.

Σήμερα, ως υπουργός υγείας προωθεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας και είναι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό χιλιάδων ανθρώπων από τη στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη. Ο κυνικός αυτός εξουσιαστής είχε το θράσος και τη χυδαιότητα να ζητήσει 100.000 ευρώ για τα νοσήλεια όσων από τους 300 απεργούς πείνας μετανάστες εργάτες χρειάστηκε να μεταφερθούν στα νοσοκομεία με προβλήματα υγείας”.

Καταλήγουν αποδίδοντας τιμή όπως λένε “στον αναρχικό Λάμπρο Φούντα” και κλείνουν την προκήρυξη λέγοντας ότι “ο αγώνας συνεχίζεται”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε