Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα 8 “κτήνη” που λήστευαν σπίτια και κακοποιούσαν τα θύματά τους στα Βόρεια Προάστια! [pics]

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα 8 “κτήνη” που λήστευαν σπίτια και κακοποιούσαν τα θύματά τους στα Βόρεια Προάστια! [pics]
Φωτογραφίες από: Ελληνική Αστυνομία

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες, από τους οκτώ κατηγορούμενους που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων στα Βόρεια Προάστια!

Οι 8 αδίστακτοι κακοποιοί λήστευαν σπίτια και δεν δίστασαν σε μια περίπτωση να βιάσουν μια 24χρονη κοπέλα και μάλιστα κόρη αστυνομικού, γιατί απλά βρήκαν στο σπίτι της μόνο ένα δαχτυλίδι να κλέψουν και την εκδικήθηκαν με αυτό τον άθλιο τρόπο.

Όλοι οι συλληφθέντες κακοποιοί είναι Ρομά και εντοπίστηκαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και έπειτα από σχετική απόφαση του Εισαγγελέα αποκαλύπτονται τα ονόματα και τα πρόσωπά τους. Πρόκειται, λοιπόν, για τους:

ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1994 στην Αθήνα,

ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1995 ή το 1996 στην Αθήνα ή στη Νίκαια ή στον Κορυδαλλό

 

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθέντα το 1994 στη Νίκαια.

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Αναστασίου αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα το 1997 στην Αθήνα.

ΜΗΤΡΟΥ Ιωάννη ή Βαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα το 1984 ή 1985 ή 1988 στη Νίκαια ή στην Καλαμάτα ή στην Αθήνα.

ΜΗΤΡΟΥ Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα 1989 ή 1996 στη Νίκαια ή στην Αθήνα.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευάγγελο αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα 2000 ή 2001 στον Πειραιά

και την ΛΕΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΝΤΕΡΗ ή ΛΕΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΟΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή ή Δήμητρα του Παναγιώτη και Γεωργίας, γεννηθείσα το 1972 στην Αχαΐα ή στην Κόρινθο.

Μάλιστα οι δύο από τους 8 συλληφθέντες και συγκεκριμένα τα αδέλφια Σαμπάνη είχαν τα παρατσούκλια “Χάχας” και “Φρανκενστάιν”, ενώ φέρονται από την Ασφάλεια ως ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί, καθώς δεν δίσταζαν να κακοποιούν τα θύματα τους, κυρίως ηλικιωμένους, προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι κακοποιοί ενέχονται σε πάνω από 10 ληστείες ιδιοκτητών διαμερισμάτων, στον βιασμό μίας νεαρής κοπέλας, 18 διαρρήξεις κατοικιών και σε δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος ανδρών της ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους καταδίωξαν σε διάφορες περιπτώσεις και μάλιστα οι συλληφθέντες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους αστυνομικούς με πρόθεση να τους σκοτώσουν!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – φωτογραφίες: astynomia.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις