Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αντί να τον απελάσουν τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώνει – Αδίστακτος ο δολοφόνος της 69χρονης

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Παλιός γνώριμος της αστυνομίας. Παλιός τρόφιμος των φυλακών για κλοπές, αλλά και ναρκωτικά … άνθρωπος με πλούσιο εγκληματικό βιογραφικό αν και μόλις 26 ετών ο δολοφόνος της 69χρονης γυναίκας στη Φιλοθέη.

Ο Γεωργιανός που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας ξεκίνησε με κλοπές και ναρκωτικά. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το περίεργο είναι ότι ενώ φυλακίστηκε όταν εξέτισε την ποινή του κανείς δεν … σκέφτηκε να τον απελάσει και έτσι λίγο μετά εξελίχθηκε σε στυγερό δολοφόνο.

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του, 30 Μαϊου έδωσε τα πρώτα… δείγματα. Παρά το γεγονός ότι μέσα σε 5 ημέρες έπρεπε να απελαθεί.

Εισέβαλε σε ένα σπίτι στην Ηλιούπολη όπου πρώτα ξυλοφόρτωσε άγρια έναν εργάτη που τυχαία βρισκόταν εκεί για εργασίες στο σπίτι και στη συνέχεια επιτέθηκε και χτύπησε και το ηλικιωμένο ζευγάρι ενοίκων. Άρπαξε ό,τι πολύτιμο υπήρχε και εξαφανίστηκε. (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του Newsit)

Μάλλον από θαύμα σε αυτή την περίπτωση δεν θρηνήσαμε θύματα…

Θεωρήθηκε μια ακόμη… απλή εισβολή; Υποβαθμίστηκε το περιστατικό;

Όπως και να ‘χει ενάμιση μήνα μετά ο Γεωργιανός έβαψε τα χέρια του με το αίμα της 69χρονης στη Φιλοθέη. Με τον ίδιο άγριο τρόπο όπως και την προηγούμενη φορά επιτέθηκε στην ανυπεράσπιστη γυναίκα χτυπώντας τη μέχρι θανάτου.

Έκανε όμως ένα λάθος. Άφησε τα αποτυπώματά του και έτσι καθώς ήταν σεσημασμένος οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που πλέον είχαν αναλάβει την υπόθεση αμέσως ανακάλυψαν την ταυτότητά του.

Με μια φωτογραφία του στα χέρια τον αναζήτησαν στα στέκια των Γεωργιανών στα πέριξ της Ομόνοιας όπου και τον εντόπισαν τελικά σε σύντομο χρονικό διάστημα…Επίσης η ταυτοποίηση έγινε και από τα δακτυλικά αποτυπώματά του

Η αστυνομική ηγεσία σε παρουσίαση στο αρχηγείο αναμένεται να δώσει κι άλλες λεπτομέρειες, όμως το περίεργο είναι ότι για την επιτυχία της αστυνομίας δεν ενημερώθηκε επισήμως κανείς. Με μια βραδινή διαρροή σε ιστοσελίδα έγινε γνωστό ότι υπάρχουν εξελίξεις στη στυγερή δολοφονία.

Ώρες αργότερα η ηγεσία ενημέρωνε ότι θα δοθεί συνέντευξη τύπου για κάτι που ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως…

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε αλλά σοφότεροι δεν γίναμε…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:
Έπιασαν τον δολοφόνο της 69χρονης στη Φιλοθέη

Άγριο έγκλημα στη Φιλοθέη – Σκότωσαν 69χρονη με γροθιές στο κεφάλι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε