Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντιτρομοκρατική και εισαγγελέας για τις απειλές Ριζάι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αντικείμενο έρευνας από εισαγγελέα Εφετών αλλά και από την αντιτρομοκρατική θα αποτελέσουν οι απειλές του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι προς τον εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή.

 Όταν ο Αλβανός κακοποιός άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου (25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση) που τον έκρινε ένοχο για την απόδραση, με ελικόπτερο, από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον καταζητούμενο, Βασίλη Παλαιοκώστα, σηκώθηκε όρθιος και πέταξε στο πρόσωπο του εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή ένα χαρτομάντιλο και αμέσως ξεστόμισε μια πρωτοφανή απειλή: “Εσύ θα τα πεις με τη Σέχτα Επαναστατών”.

Ο εισαγγελέας, αμέσως, ζήτησε να καταγραφεί στα πρακτικά η συμπεριφορά του κατηγορούμενου. Ο συνήγορός του, Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του πελάτη του, αποδίδοντάς την στη φόρτιση της στιγμής.

Μετά την υποβολή αναφοράς του κ. Αγγελή για το συμβάν, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Σακελάκος διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης από εισαγγελέα Εφετών, ενώ παράλληλα το θέμα θα εξεταστεί και από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε