Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απατεώνες πήγαν με την ηλικιωμένη ως την τράπεζα για να της αρπάξουν χρήματα!

Απατεώνες πήγαν με την ηλικιωμένη ως την τράπεζα για να της αρπάξουν χρήματα!

Δυο απατεώνες ξεπέρασαν κάθε όριο. Αφού άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω της μια 80χρονη γυναίκα έφτασαν σε σημείο να την οδηγήσουν ως την τράπεζα για να αρπάξουν κι άλλα

Οι δύο Ρομά στην καταγωγή πλησίασαν την 80χρονη από το Γέρακα λέγοντάς της ότι είναι φίλοι του γιου της ο οποίος ήθελε χρήματα για να πληρώσει χρέη στο Δημόσιο. Η γυναίκα πείσθηκε, τους έδωσε όσα χρήματα είχε και στη συνέχεια πήγε μαζί τους για να “σηκώσει” χρήματα από την τράπεζα. Εκεί ευτυχώς η απάτη αποκαλύφθηκε. Ενημερώθηκε η αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον έναν. Ο δεύτερος που σύμφωνα με την αστυνομία είναι αδελφός του συλληφθέντα κατάφερε να ξεφύγει.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι δράστες χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό πρόσχημα, ότι είναι υπάλληλοι δημόσιας υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ., Δ.Ε.Η.) ή ασφαλιστικών εταιρειών, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά καθώς και κοσμήματα.
Όταν οι ηλικιωμένοι δεν είχαν μετρητά, τους συνόδευαν σε τραπεζικά υποκαταστήματα και ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη και να τους παραδώσουν τα χρήματα.
Εξιχνιάσθηκαν 11 ανάλογες περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις 24.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη νύχτα Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή

Θρίλερ στη Βαρυμπόμπη – Τον χτύπησαν με μπαλτά στο κεφάλι και τον πέταξαν στο δάσος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε