Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Απάτη με πρόσχημα την αλληλεγγύη – Εκμεταλλεύονται την ανθρωπιά των Κρητικών

Απάτη με πρόσχημα την αλληλεγγύη – Εκμεταλλεύονται την ανθρωπιά των Κρητικών

Απατεώνες εκμεταλλεύονται την ανθρωπιά των κατοίκων της Κρήτης, που προσπαθούν από το υστέρημα τους να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που υποφέρουν…

Απατεώνες εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες, εκμεταλλεύονται την ευαισθησία τους και τους παίρνουν χρήματα, δήθεν, για ανθρωπιστικούς λόγους.

Όπως γράφει το prismanews τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο έχουν έρθει δεκάδες καταγγελίες για περιστατικά που συνέβησαν τόσο στην πόλη του Ηρακλείου όσο και σε χωριά της περιοχής.

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και τη διάθεση πολλών πολιτών να βοηθήσει από το υστέρημά του, άλλες οικογένειες και οργανώσεις και με πλαστά χαρτιά και αποδείξεις βγάζουν χρήματα.

Χαρακτηριστική ιστορία απάτης αποτελεί η δράση σπείρας που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων και αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος.

Την ίδια ώρα στο προσκήνιο έρχονται και μεμονωμένα περιστατικά από επιτήδειους απατεώνες που συγκεντρώνουν χρήματα δήθεν για οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η προσφορά ανθρωπιάς μπορεί να καταλήξει στις τσέπες απατεώνων…

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εγκλωβισμένοι στην Ουγγαρία μαθητές από τη Λάρισα

80.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από στρατόπεδο της Κοζάνης – Τα περίεργα της διάρρηξης

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Άρτα: Τον χώρισε και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε