Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απέδρασε μέσα από αστυνομικό τμήμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένας Αλβανός κατάφερε να αποδράσει από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ένας Αφγανός το έσκασε μέσα από το αστυνομικό τμήμα του Κολωνού. Ο δεύτερος, όμως, συνελήφθη.

Ο κρατούμενος είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό της φίλης του και είχε διαταχθεί η διοικητική του απέλαση. Όλα συνέβησαν όταν ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ο αστυφύλακας που εκτελούσε καθήκοντα σκοπού κρατητηρίου, τον συνόδευσε, μαζί με άλλο δόκιμο αστυφύλακα.

Κατά την επιστροφή του στο χώρο του κρατητηρίου, ο αλλοδαπός, πλησιάζοντας κοντά στην πόρτα εξόδου του αστυνομικού τμήματος, απώθησε βίαια τον δόκιμο, τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να διαφύγει.

Για την υπόθεση ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια. Επιπλέον, τόσο σε βάρος του ιδίου, όσο και κατά του αξιωματικού υπηρεσίας και του δόκιμου αστυφύλακα, σχηματίσθηκε δικογραφία για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια. 

Την Τρίτη, πάντως, οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί και άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κολωνού κατάφεραν και εντόπισαν τον δράστη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης 
Ληστής το “έσκασε” από το γραφείο του ανακριτή!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε