Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκλειστικό NewsIt: “Μαρτυρία για ύποπτο ζευγάρι στο σημείο της τυφλής έκρηξης”

Αποκλειστικό NewsIt: “Μαρτυρία για ύποπτο ζευγάρι στο σημείο της τυφλής έκρηξης”

Ένα ύποπτο ζευγάρι δέκα λεπτά πριν την φονική έκρηξη βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από το σημείο δίπλα σε μία κολώνα και κοιτούσε προς το σημείο όπου είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός. Ποιός ο ρόλος του;

Οι κινήσεις του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα ύποπτες και εξαιρετικά σοβαρό κρίνεται και το γεγονός ότι κοιτούσαν με ιδιαίτερη προσοχή το σημείο όπου βρισκόταν ο μηχανισμός. Την ύπαρξη των δύο ανθρώπων αποκαλύπτει το NewsIt στο οποίο μίλησε η μοναδική ίσως αυτόπτης μάρτυρας της τρομερής έκρηξης.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, τα στοιχεία του οποίου το NewsIt δεν αποκαλύπτει για ευνόητους λόγους, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ήδη ερευνά την ύπαρξη του ζευγαριού στο σημείο λίγο πριν την έκρηξη και προσπαθεί να εντοπίσει τις ταυτότητές τους. 

Το NewsIt εντόπισε τον αυτόπτη μάρτυρα σε ένα οδοιπορικό στο τρίγωνο του θανάτου στην περιοχή εκείνη, όπου μέσα σε λίγες ημέρες έχασαν τη ζωή τους τρεις πολίτες και τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμα περισσότεροι. 

Μία ημέρα μετά τη φονική έκρηξη αλλά και την ληστεία που θύμα είχε τον άτυχο 55χρονο στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, το NewsIt δεν εντόπισε ούτε έναν αστυνομικό, ενώ οι δρόμοι έχουν στην κυριολεξία ερημώσει.

Στο σημείο όπου από την έκρηξη διαμελίστηκε ο 15χρονος και τραυματίστηκε σοβαρότατα στα μάτια η 11χρονη αδελφή του δεν υπάρχει ψυχή και το μόνο που υπάρχει για να θυμίζει το άγριο φονικό είναι λίγα λουλούδια και ένα κεράκι να καίει. Πλέον οι έρευνες είναι θολές μετά και την άρνηση της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς για εμπλοκή τους στην επίθεση με προκήρυξη που ανήρτησαν στο διαδίκτυο. 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 22χρονο φοιτητή που είχε συλληφθεί στο Βόλο ως ύποπτος για συμμετοχή σε αυτή την τρομοκρατική οργάνωση. Πριν τον παραπέμψει στη δικαιοσύνη, η ΕΛ.ΑΣ είχε προλάβει να σπιλώσει τον 22χρονο νεαρό δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του, προκειμένου να “ψαρέψει” στοιχεία.

Το σημείο που οι ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 55χρονο άνδρα

Το NewsIt συνέχισε το οδοιπορικό του στο τρίγωνο του θανάτου, λίγα μέτρα πιο εκεί, στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη όπου το πρωίδύο αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν στο κεφάλι έναν άνδρα μέσα σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, όλα τριγύρω τα σπίτια έχουν ερμητικά κλειστά τα παράθυρά τους και στο δρόμο δεν υπάρχει κανείς, εκτός από τα περαστικά αυτοκίνητα. 

Η πολυκατοικία όπου σκότωσαν με τσεκούρι τον 60χρονο απόστρατο

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό και λίγο πιο κάτω στην οδό Παρασκευοπούλου 125 όπου το Σάββατο άγνωστοι εισέβαλαν μέσα σε ένα διαμέρισμα και αφού σκότωσαν με τσεκούρι έναν 60χρονο απόστρατο πεζοναύτη, έκλεψαν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν. Όποιος βρισκόταν στο οδοιπορικό του NewsIt μας αποκάλυπτε ότι η περιοχή όταν νυχτώνει γίνεται φάντασμα, αφού εκτός από κάποιους παράνομους αλλοδαπούς, οι περισσότεροι πολίτες αποφεύγουν να βγαίνουν από τα σπίτια τους. 

Σε αυτή την οδό βρέθηκε η γιάφκα της 17 Νοέμβρη

Οι καταστηματάρχες πολλές φορές αναγκάζονται να κλείνουν νωρίτερα τα μαγαζιά τους, αφού φοβούνται, ενώ πλέον τρόμος δεν επικρατεί μόνο τη νύχτα, αλλά και νωρίς το πρωί. Η περιοχή αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και παρά το γεγονός ότι αποτελεί πηγή κακοποιών στοιχείων αλλά και επιθέσεων, η αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια εθελοτυφλεί και αφήνει αθώους πολίτες να σκοτώνονται. 

Οδός Σκιάθου: Δρόμος φάντασμα

Μάλιστα, λίγα τετράγωνα πιο κάτω από όλα αυτά τα φονικά γεγονότα, η αστυνομία είχε ανακαλύψει και τη γιάφκα της 17 Νοέμβρη. Οι κάτοικοι πάντως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως δεν θα αργήσουμε να θρηνήσουμε και νέους νεκρούς.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε