Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απολογούνται οι “Άρειοι” της Χρυσής Αυγής – Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος σήμερα στον ανακριτή – Οι διάλογοι που καίνε

Απολογούνται οι “Άρειοι” της Χρυσής Αυγής – Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος σήμερα στον ανακριτή – Οι διάλογοι που καίνε

– Αναφέρεται στο κατηγορητήριο: …οι μη ανήκοντες στη “λαϊκή κοινότητα της φυλής” είναι υπάνθρωποι. Σε αυτούς, συγκαταλέγονται οι αλλοδαποί, οι μετανάστες, οι Ρομά, οι ομοφυλόφιλοι, οι έχοντες κινητικά ή νοητικά προβλήματα αλλά και οι διαφωνούντες με τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής
– Με πολιτικό μανιφέστο θα παρουσιαστούν στις 14.30 στον ανακριτή Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, Μίχος και Λαγός
– Μισή ώρα μετά τις φονικές μαχαιριές κατά του Π. Φύσσα ο αρχηγός Ν. Μιχαλολιάκος γνώριζε τα πάντα
– Η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ που αποκαλύπτει τις διεστραμμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις του βουλευτή Λαγού
– Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια καλεί τους οπαδούς της η Χρυσή Αυγή
– ΤΩΡΑ: Απολογούνται τρία από τα μεσαία στελέχη της οργάνωσης
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από που να πιάσει και τι ν’ αφήσει κανείς στο κουβάρι, υπόθεση Χρυσή Αυγή.
 
Από τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, φαίνεται ότι ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος ήξερε μισή ώρα μετά το φονικό τα πάντα. Από την άλλη οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης αποκαλύπτεται ότι έχουν τα δικά τους προβλήματα:

Η αδερφή του Ρουπακιά καίει τον αδελφό της μιλώντας στο τηλέφωνο με την φράση: “Τον κάρφωσε στην κοιλιά, όχι στην καρδιά”.
Ο ίδιος ο Ρουπακιάς παραπονιέται για την ποιότητα του φαγητού…

Από την άλλη, το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί και σε αυτό θα κληθούν να απαντήσουν σήμερα οι κατηγορούμενοι και κυρίως οι 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός, προκαλεί ανατριχίλα.

Το κατηγορητήριο

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η εν λόγω ομάδα (Χρυσή Αυγή) επικεφαλής της οποίας εξαρχής ήταν ο Ν. Μιχαλολιάκος μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό υπο την επωνυμία Χρυσή Αυγή. Ήδη κατά το χρόνο αυτό επήλθε διαχωρισμός του πολιτικού τμήματος της οργανώσεως από το επιχειρησιακό τμήμα αυτής σκοπός του οποίου ήταν η δια της βίας αντιμετώπιση των θεωρούμενων ως εχθρών της οργάνωσης….

Σε ιδεολογικό επίπεδο η οργάνωση υπεραμύνεται της φυλετικής καθαρότητας της Αρείας Φυλής (στην οποία φέρεται ανήκων και ο ελληνικός λαός) και της ανωτερότητας αυτής έναντι μη “Αρείων” πληθυσμών, δηλαδή θεωρεί ότι οι μη ανήκοντες στη “λαϊκή κοινότητα της φυλής” είναι υπάνθρωποι, τους υπανθρώπους, δε, συγκαταλέγονται οι αλλοδαποί, οι μετανάστες, οι Ρομά, οι ομοφυλόφιλοι, οι έχοντες κινητικά ή νοητικά προβλήματα αλλά και οι διαφωνούντες με τις θέσεις και τις απόψεις της Χ.Α».

ΕΥΠ: Έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του… Λαγού

Το προφίλ στο σκληρού χρυσαυγίτη βουλευτή της Β’ Πειραιά σχηματίζει εδώ και χρόνια ολόκληρο φάκελο στις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Για μεθόδους που ταιριάζουν σε νονούς της νύχτας, ξέπλυμα χρήματος και άλλα πολλά φαίνεται πως είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας και της ΕΥΠ ο Ι. Λαγός.
Μέχρι και στοιχεία για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρών γυναικών έχει ο φάκελος του Ι. Λαγού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα Νέα το παρελθόν του περιλαμβάνει … πολλά.
Γίνεται αναφορά από τις υπηρεσίες ασφαλείας σε ξέπλυμα χρήματος. Ο Λαγός αναφέρεται μεσολαβεί στο να σπάσουν επιταγές με ποσοστό.
Υπάρχουν σε βάρος του ενδείξεις ότι σχετίζεται με κύκλωμα διακίνησης και εκμετάλλευσης γυναικών.
Άλλη αναφορά λέει πως ο Ι. Λαγός υπήρξε ένοπλος φρουρός σε τάνκερ γνωστού επιχειρηματία στην επικίνδυνη λόγω Πειρατείας ζώνη.
Στις αναφορές της ΕΥΠ γίνεται λόγος για συνεργασία του με άλλο άτομο από τον χώρο της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με άτομο που υπήρξε επίσης υποψήφιος στο Νομό Αττικής, αλλά και για συνεργασία του με τον πρώην οδηγό του Ν. Μιχαλολιάκου ο οποίος αναφέρεται ότι τον ενημέρωνε για τις κινήσεις της αστυνομίας.
Όλα αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνονταν για χρόνια, ο φάκελος περιλαμβάνει πολλά περισσότερα στοιχεία, ωστόσο φαίνεται ότι τα πάντα άλλαξαν μετά τις εκλογές.
Ο μέχρι τότε στόχος της ΕΥΠ, έγινε μέσα σε μια νύχτα προστατευόμενος… λόγω βουλευτικής ιδιότητας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήξερε το πρώτο μισάωρο μετά το φονικό

Ήταν πολλοί εκείνοι που γνώριζαν τα πάντα γύρω από τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Όλοι προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους. Ο ίδιος ο Ρουπακιάς προσπάθησε να απεμπλέξει το κόμμα, τον άμεσο προϊστάμενό του Γ. Πατέλη, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη προσπάθησαν να κρύψουν τη δράση της οργάνωσης. Ωστόσο τα τηλέφωνα μίλησαν και αποδεικνύουν τη δράση του τάγματος εφόδου. Το πως οργανώθηκε, ποιοι έδρασαν, ποιοι γνώριζαν, αλλά και ποιοι ενημερώθηκαν μετά τη δολοφονία. Μισή ώρα μετά τις φονικές μαχαιριές κατά του Π. Φύσσα ο αρχηγός Ν. Μιχαλολιάκος γνώριζε τα πάντα.

Η ιεραρχία ακολουθήθηκε κατά γράμμα

Όπως περιγράφουν οι μάρτυρες η οργάνωση λειτούργησε κατά τα στρατιωτικά πρότυπα. Αμέσως μετά τη δολοφονία Φύσσα ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης ώς όφειλε ενημέρωσε τον βουλευτή-υπεύθυνο για την περιοχή Γ. Λαγό.
Από 21:20 έως 02:40 οι δυο τους μιλούν 34 φορές.
Ο Γιάννης Λαγός όπως όφειλε ενημέρωσε τα κεντρικά, μίλησε δυο φορές με Μεσογείων.
Μάλιστα μόλις 40 λεπτά μετά τη δολοφονία στις 00:37 ο Ν. Μιχαλολιάκος στέλνει γραπτό μήνυμα στον Λαγό, προφανώς ζητώντας ενημέρωση την οποία έχει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα.

Προσπάθησαν να κρύψουν τα ίχνη τους

Κύριο μέλημα όλων ήταν να μην υπάρξει σύνδεση της οργάνωσης με τον δολοφόνο και με το περιστατικό. Η δολοφονία του Π. Φύσσα δεν έπρεπε να φανεί ως χτύπημα του τάγματος εφόδου της Νίκαιας.
Ο Γ. Ρουπακιάς προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη της οργάνωσης που υπήρχαν σπίτι του, είπε στη γυναίκα του τι να κάνει, αλλά εκείνη, όπως ο ίδιος λέει μιλώντας στο τηλέφωνο ουσιαστικά με τις κινήσεις της πρόδωσε και άλλα μέλη της οργάνωσης, αλλά και την ίδια την οργάνωση.

Ιδου ο διάλογος:

-Γ. Η άλλη να πούμε, η χαζή μού τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη, να πούμε, με τις μ..ς της.

-Χ. Ποια βρε;

-Γ. Η γυναίκα μου με τις μ..ς που πήγε και κατέθεσε.

-Χ. Γιώργο, είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το’ χεις πάρει χαμπάρι;

-Γ. Ρε, κατάλαβες τι σου’ πα; δεν είναι αυτό… Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς, για να μην τα κάνουν κ..ς το σπίτι, όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού. Τη μια λέει ότι τα έκαψε, την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους, και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους πού πήγε τα πράγματα.

Από συνομιλία της αδελφής του Γ. Ρουπακιά με φίλη της φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθεί να καλύψει τον πυρηνάρχη του, Γ. Πατέλη

Α: Ακούγεται ότι καλύπτει άτομο;
Β: Ότι;
Α: Ακούγεται πολύ έντονα από πολλούς ότι καλύπτει συγκεκριμένο άτομο.
Β: Ναι; Ποιος είναι;
Α: Ο Πατέλης… και του στέλνω μήνυμα με την Α. Επειδή η αδελφή στο έμαθε ποιον καλύπτεις
Β: Ναι, θα ανατριχιάσει ο Γιώργος
Α: Καταστρέφεις της οικογένειά σου για τον φίλο;

Όσο ωστόσο ο Γ. Ρουπακιάς προσπαθεί να κρατήσει ανέπαφα τα στεγανά της οργάνωσης η αδελφή του μοιάζει ξεκάθαρα να μιλάει για δολοφονία, να λέει μάλιστα δεν στόχευε στην καρδιά, αναφέρεται στον συνοδηγό του Γ. Ρουπακιά και πιθανολογεί ότι εκείνος μπορεί να έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στον Π. Φύσσα:

-Γράφει για τον καραφλό που είναι δεύτερο άτομο στο αμάξι
-Α, μάλιστα
-Ο Γιώργος εμένα επιμένει ότι δεν έχει χτυπήσει καρδιά, μόνο κοιλιά.

-Ότι έδωσε μία σου είπε;
-Κοιλιά, ναι, μόνο
….
-Μήπως εκείνο το καραφλό το άτομο που βγήκε από το αμάξι, συνοδηγού έδωσε την άλλη;

Η αδελφή του αναρωτιέται ξεκάθαρα μήπως ο Γ. Ρουπακιάς καλύπτει κάποιον άλλο, είναι ξεκάθαρο πως γνωρίζει ότι κάνει προσπάθεια να καλύψει κάποιους.
Η αδιαφορία πάντως για την ίδια τη στυγερή πράξη φαίνεται σε έναν άλλο διάλογο… Όπου ο Γ. Ρουπακιάς έχει ένα και μόνο παράπονο… το φαγητό δεν είναι καλό… μάλιστα ακούγεται σε άλλο σημείο να κατακρίνεται ο Κασιδιάρης που δεν αναγνωρίζει ότι ο Ρουπακιάς έδρασε μέλος της Χρυσής Αυγής

Σε συνομιλία συγγενικού προσώπου του Ρουπακιά, επίσης λίγο μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, επικρίνεται η δήλωση Κασσιδιάρη, ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής:

-Α .. Τέλος πάντων, αυτοί οι άνθρωποι απ’ ό,τι βγήκε στην τηλεόραση έχουν τάγματα παντού, έχουν τάγματα ασφάλειας κρούσης, δεν ξέρω πώς τα λένε, κρούσης εφόδου, δεν ξέρω πώς τα λένε.

-Β: Εφόδου λέγεται..

-Α: Εφόδου… απ’ αυτό. Λοιπόν, όταν βλέπεις ένα τέτοιο πράγμα κι όταν, δηλαδή, εγώ τον Κασιδιάρη τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε κι έλεγε «εγώ δεν τον ξέρω» και ο άλλος ότι «είναι τρελός», δηλαδή μου ήρθε να πάω εκεί να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω «ρε κερατά, ποιος τους εκπαίδευσε γι’ αυτό το θέμα, ποιος τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι; Πες μου ποιος; Εγώ; Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι».

Οι διάλογοι που καίνε τη Χρυσή Αυγή

ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο1
ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο2 ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο3 ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο4
ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο5  ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο6 ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο7  ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο8
ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο9 ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο10 ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο11 ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο12

Διαβάστε επίσης:

Νέοι διάλογοι – φωτιά: Προσπάθησαν να κρύψουν τα ίχνη τους μετά τη δολοφονία Φύσσα – Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος γνώριζε μισή ώρα μετά

Τη θέση του Ι. Λαγού στη Βουλή θα έπαιρνε… ο Γ. Πατέλης

Πήγε στο κυλικείο ο Ρουπακιάς γιατί ο προηγούμενος… έκλεβε!

Financial Times: Η άγρια λιτότητα της τρόικας έφερε τη Χρυσή Αυγή

ΕΥΠ: Νονός της νύχτας ο Ι. Λαγός

Κασιδιάρης, Μίχος, Λαγός, Παναγιώταρος στον ανακριτή σήμερα

Αρχιεκπαιδευτής της ΕΛ.ΑΣ σε σκοπευτήριο της αστυνομίας εκπαίδευσε στα όπλα τη Χρυσή Αυγή

“Πυρ και μανία” με τον Κασιδιάρη συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Ρουπακιά

Κεδίκογλου: «γιατί ανησυχούν για τη διαδικασία κατά ΧΑ στον ΣΥΡΙΖΑ;

Προκαλεί ξανά η Ουρανία Μιχαλολιάκου: Θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε! (VIDEO)

Στην Ευελπίδων τρείς από τους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής

Ποιά δικηγόρος εκπροσωπεί τον Ηλία Παναγιώταρο

Ερώτηση στη Βουλή από το… κελί

Όπλα, κράνη, ξιφολόγχες… και μπουκάλια με τον Μουσολίνι στο σπίτι του Χ. Παππά στα Ιωάννινα

Κασιδιάρης, Μίχος, Λαγός, Παναγιώταρος στο ανακριτή σήμερα

Γερμανική εφημερίδα καληνυχτίζει (στα ελληνικά) τους Έλληνες νεοναζί!

 

Από το όπλο του Παναγιώταρου οι μπαλωθιές στην κηδεία Ντερτιλή

Άλλα 9 εντάλματα σύλληψης χρυσαυγιτών

Θέμα χρόνου η διακοπή μισθού και προνομίων για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Πρόσωπο-κλειδί στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής

Κουβέλης: «υπάρχουν μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις»

 

Διάλογοι-φωτια: Τα κλάματα Πατέλη, τα όπλα και οι ύβρεις των μελών της Χρυσής Αυγής κατά του Παύλου Φύσσα

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο χορευτής τάνγκο που έγινε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε