Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Απολογούνται τα «τέρατα» της συμμορίας με τα καλάσνικοφ

Βιασμοί, κακοποιήσεις, κλοπές. Η δράση των ληστών με τα καλάσνικοφ έσπειρε τρόμο σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, τα «κτήνη» οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Το κατηγορητήριο βαρύτατο. Οι έξι συλληφθέντες καλούνται να απολογηθούν για 10 κακουργήματα και πλημμελήματα. Πως να απολογηθούν στα θύματά τους για όσα τους έκαναν;

Η αρχική δίωξη είναι κατά παντός υπευθύνου και τα ανθρωπόμορφα κτήνη που λήστευαν και βίαζαν χωρίς κανένα δισταγμό κατ’ επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους τους, αντιμετωπίζουν ακόμη και την ισόβια κάθειρξη.

Οι Αλέξανδρος Πέπα 21 ετών, Ερμίρ Μέτα 20 ετών, Ερβίστ Μέτα 15 ετών, Ενεα Πάνο 24 ετών, Σωκράτης Μένικος 26 ετών και μια 16χρονη κοπέλα οδηγούνται σήμερα ενώπιον του ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες θα εμφανιστούν μεταμελημένοι.

Οι τρεις από τους συλληφθέντες έχουν παραδεχτεί τη συμμετοχή τους στη συμμορία, άλλοι δυο όμως αρνούνται πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή. Την ίδια ώρα, οι Αστυνομία εξακολουθεί να «χτενίζει» την υπόθεση για να βρει και τα δυο μέλη της συμμορίας που ακόμη διαφεύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από τα θύματα των “τεράτων” με τα καλάσνικοφ – Ποιούς άλλους αναζητά η αστυνομία με τα ονόματα Leli και Titi

Γεννημένοι για να κάνουν κακό οι ληστές με τα καλάσνικοφ – Το Νewsit στη γειτονιά των κακοποιών

Αντιμέτωποι με ισόβια οι ληστές με τα “καλάσνικοφ” που λήστευαν και βίαζαν -Απίστευτες λεπτομέρειες αποκάλυψε η έρευνα

Δεν είναι μόνο αυτά τα τέρατα που σκορπούσαν τον τρόμο – ‘Αλλα δυο κυκλοφορούν ανάμεσά μας – Στα ίχνη τους η αστυνομία

Κρυβόταν σε κατάληψη σχολείου ένας από τους ληστές με τα καλάσνικοφ – 16χρονη Ελληνίδα στο αμάξι των ληστών

Η “χλιδή” πρόδωσε τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της την τριάδα των φρικτών ληστών-βιαστών με τα καλάσνικοφ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε