Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Aπόλυτη σιωπή για το θάνατο του 22χρονου – Πάνω από 13 συλλήψεις μέχρι τώρα

Πηγή φωτογραφίας cretalive.gr
Πηγή φωτογραφίας cretalive.gr

Θρηνούν τα Μάλια Ηρακλείου τον Γιάννη Ρουσάκη, 22 χρόνων, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα ύστερα από τραύματα με μαχαίρι, που δέχθηκε κατά τη διαρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Δυο εισαγγελείς σε συνεργασία με την αστυνομία, έχουν ξεκινήσει εξονυχιστική έρευνα για τον θάνατο του 21χρονου νεαρού από τα Μάλια και τον τραυματισμό άλλων δυο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων οπαδών αθλητικών ομάδων στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αργά απόψε είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς 13 άτομα που πιθανότατα εμπλέκονται στη θανατηφόρα συμπλοκή και η αστυνομία προσπαθεί να συνδέσει το “παζλ” που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της επίθεσης.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ μετά την αποψινή συνεδρίασή της, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «πιστή στις αρχές της, καταδικάζει κάθε μορφή βίας και εγκληματικότητας».

«Ειδικά αυτήν που με προκάλυμμα τον αθλητισμό δηλητηριάζει τις ψυχές νέων ανθρώπων και δολοφονεί. Εκφράζουμε τη συντριβή μας για το σημερινό περιστατικό, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα και αναμένουμε την σύλληψη κάθε υπευθύνου από τις αρχές» καταλήγει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η κατάσταση πάντως έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο κι επιβάλλεται η συντεταγμένη πολιτεία να λάβει δραστικά μέτρα και για τις λέσχες- συνδέσμους των αφιονισμένων οπαδών, όσο όμως και των ίδιων των ομάδων που με τη στάση τους ενθαρρύνουν ή έστω ανέχονται την άγρια μέχρι δολοφονικού σημείου συμπεριφορά των “επιστημόνων” τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψάχνουν σπίτι – σπίτι τον δολοφόνο του 22χρονου – Έπεσε νεκρός σε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο

Άγρια συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα – Τρεις στο νοσοκομείο

Δολοφονική επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε