Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποτυπώματα Ρωμανού, Μιχαηλίδη και Πολίτη στις γιάφκες της “Συνομωσίας των Πυρήνων”

Αποτυπώματα Ρωμανού, Μιχαηλίδη και Πολίτη στις γιάφκες της “Συνομωσίας των Πυρήνων”

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του Ρωμανού και του Μιχαηλίδη με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε ως γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αποτυπώματα των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Ρωμανού Νικολάου, Μιχαηλίδη Ιωάννη και Πολίτη Δημητρίου, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ. Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι.

Επιπλέον τα αποτυπώματα του Ρωμανού και του Μιχαηλίδη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26 – 28, στο Παγκράτι.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η αστυνομία παρακαλεί όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το DNA συνδέει τους Πυρήνες με τον Επαναστατικό Αγώνα

 

Η επιστολή των 4 του Βελβεντού – Εξηγούν πώς τους έπιασαν, τι λένε για το ΣΥΡΙΖΑ

 

Οι “φοιτητές” μέλη των “Πυρήνων της Φωτιάς” – Οι … ασύλληπτοι που είχαν συλληφθεί παλιότερα

 

Η Π. Νασιουτζικ για τον Νίκο Ρωμανό: «Ο Αλέξης ξεψύχησε στα χέρια του»

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε