Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αργολίδα: Ο Σλοβάκος λήστευε, η Βουλγάρα τον κάλυπτε -Μοιραίο το τελευταίο χτύπημα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκείνος ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς – Εκείνη ήξερε τα πάντα και τον βοηθούσε…

Για απόπειρα κλοπής, αντίσταση, πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθη στο Αργος ένας 26χρονος Σλοβάκος και επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 26χρονος συνελήφθη ύστερα από αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης καταστήματος στο Αργος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένα πλαστό πολωνικό διαβατήριο.

Εξάλλου, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι λειτουργικό με γεμιστήρα, 41 φυσίγγια και ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων η νομιμότητα της κατοχής ερευνάται.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών το τελευταίο πεντάμηνο. Από τη δράση του αποκόμισε παράνομο όφελος, το οποίο ανέρχεται συνολικά στο χρηματικό ποσό των 14.100 ευρώ, ενώ σε βάρος του προέκυψε πως εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αυστριακών αρχών, για απόδραση από τις φυλακές της Αυστρίας όπου βρισκόταν έγκλειστος για ληστεία.

Επιπλέον συνελήφθη και μία 25χρονη Βουλγάρα, για υπόθαλψη εγκληματία, η οποία διέμενε μαζί του και γνώριζε την εγκληματική δραστηριότητα του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε