Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άργος: Τρεις Αλβανοί πίσω από την επίθεση κατά αστυνομικών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, η ένοπλη επίθεση που είχαν δεχθεί αστυνομικοί στα τέλη του περασμένου Μαρτίου στο Αργος, από ληστές που είχαν διαρρήξει νωρίτερα κοσμηματοπωλείο και πυροβόλησαν εναντίον τους με Καλάσνικοφ, για να ξεφύγουν.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση και συγκεκριμένα τριών Αλβανών, δύο ανδρών 28 και 49 ετών και μίας 24χρονης, καθώς και έξι συνεργών τους, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί και κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, παράνομης κατοχής όπλων και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των αστυνομικών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέλη της ομάδας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30 Μαρτίου, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στο Αργος και πήραν χρυσαφικά αξίας 30.000 ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή τους άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών που τους καταδίωξαν.

Στη συνέχεια, μπήκαν σε δύο ΙΧ και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις αστυνομικές έρευνες, τα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν αργότερα εγκαταλειμμένα και όπως προέκυψε είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής.

Η Ασφάλεια που εξιχνίασε την υπόθεση συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών…

Διαβάστε ακόμα:

Κόρινθος: Τέσσερις ληστές εναντίον 68χρονου! Τον χτύπησαν και τον έκλεψαν αλλά… είναι στα ίχνη τους η Αστυνομία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε