Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άρτα: Μετά την τρίτη διάρρηξη ήρθαν οι χειροπέδες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O 28χρονος Έλληνας συνελήφθη στην πλατεία Κιλκίς, στην Άρτα, για τις διαρρήξεις σε εμπορικές επιχειρήσεις και ιατρείο.

Τις διαρρήξεις φέρεται να έκανε τα χθες ξημερώματα ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές αλλά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος διέρρηξε συνολικά δύο εμπορικές επιχειρήσεις και ένα ιατρείο, απ’ όπου έκλεψε ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Όταν το συνέλαβαν οι αστυνομικοί, είχε στην κατοχή του έναν κλεμμένο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο λίγο νωρίτερα είχε κλέψει από κατάστημα εμπορίας ειδών θέρμανσης και κλιματισμού.

Εκτός από αυτή τη διάρρηξη, “επισκέφθηκε” μια εταιρεία ταχυμεταφορών, από την οποία έκλεψε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα σκάνερ, έναν μετασχηματιστή, δύο συσκευές τηλεφώνου και μικρό χρηματικό ποσό.
Διέρρηξε επίσης, ένα ιατρείο, από το οποίο έκλεψε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία οθόνη ιατρικού μηχανήματος και μία συσκευή αναπαραγωγής ήχου MP3.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσε κατσαβίδι, με το οποίο παραβίαζε τις πόρτες των καταστημάτων ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένας υαλοθραύστης.

Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Μεγάλο μέρος των κλεμμένων  αντικειμένων, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
· 11 ναρκωτικά χάπια.
· 18 μπουκαλάκια τα οποία περιείχαν διαφορετικού τύπου ουσίες, τα οποία ο δράστης κατείχε παράνομα χωρίς ιατρική συνταγή.
· 2 άδειες οδήγησης, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη τους την 05-10-2010 στο Τ.Α. Άρτας.
· Πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναίκα λήστεψε ηλικιωμένη αφού την χτύπησε με μεταλλικό κάβουρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε