Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αστυνομικοί κλέβουν παπούτσια «μαϊμού» από Πακιστανούς!

Αστυνομικοί κλέβουν παπούτσια «μαϊμού» από Πακιστανούς!

Δυο κρούσματα έχουν γίνει ήδη γνωστά. Έχουν συλληφθεί δυο άτομα, ενώ κατηγορούνται ακόμη δυο. Όλοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ.

Ένας 24χρονος ειδικός φρουρός και ένας 21χρονος δόκιμος αστυφύλακας συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ενώ ένας 27χρονος ειδικός φρουρός και ένας 21χρονος δόκιμος αστυφύλακας κατηγορούνται για κλοπή από κοινού.

Σε βάρος των δυο συλληφθέντων αστυνομικών σχηματίστηκε δικογραφία γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων το απόγευμα της Δευτέρας στη Γλυφάδα, κατάσχεσαν από δύο Πακιστανούς δυο σακ βουαγιάζ παπούτσια «μαϊμού», τα οποία επρόκειτο να πωλήσουν.

Οι αστυνομικοί απογευματινή περιπολία όταν εντόπισαν τους παράνομους πωλητές και αφού έκαναν έλεγχο στα έγγραφά τους, στη συνέχεια τους έβαλαν στο περιπολικό για να τους μεταφέρουν στο τμήμα. Στη διαδρομή, όμως, τους αποβίβασαν στο Ελληνικό κρατώντας το ένα από τα δυο σακ βουαγιάζ στο πορτ μπάγκαζ του περιπολικού.

Οι Πακιστανοί υπέβαλαν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και άμεσα ξεκίνησε ερευνάν από τους προϊστάμενους των δυο αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του περιπολικού μέρος της ποσότητας των παπουτσιών, η οποία κατασχέθηκε και στη συνέχεια κλήθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελία τρίτου αλλοδαπού, επίσης από το Πακιστάν, το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας, στην ίδια περιοχή, συνέβη παρόμοιο περιστατικό ύστερα από σχετικό έλεγχο. Από την της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι με την ίδια τακτική κράτησαν ένα σακ βουαγιάζ με παπούτσια απομίμηση.

Αναγνωρίσθηκαν από τον καταγγέλλοντα και σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον τους, ωστόσο δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι δύο συλληφθέντες, με την αυτόφωρη διαδικασία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε