Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αστυνομικός έβρισε συναδέλφους για δύο προσαγωγές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είναι ο δεύτερος αξιωματικός της αστυνομίας που σε διάστημα λίγων ωρών τίθεται σε διαθεσιμότητα για παραβατική συμπεριφορά…

Μετά τον αστυνομικό που υπηρετεί σε τμήμα της Λευκάδας και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για εμπλοκή σε ληστεία ακολουθεί και δεύτερος αξιωματικός.

Αυτή τη φορά, ο υπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας επενέβη και παρεμπόδισε το έργο συναδέλφων του, κατά τη διάρκεια προσαγωγής δύο ατόμων στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες την Τετάρτη, οι αστυνομικοί του τμήματος συνέλαβαν ένα μεθυσμένο οδηγό και τον συνοδηγό του στην περιοχή Πόρτο Χέλι. Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν τον αστυνομικό έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη ενώ ο οδηγός κατηγορείται ότι αντιστάθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ιστορίας μας, πήρε τους δύο προσαγόμενους με το αυτοκίνητό του από το αστυνομικό τμήμα και αφού επέστρεψε μαζί τους ύστερα από μιάμιση ώρα περίπου, εξύβρισε τους συναδέλφους του που τους είχαν προσαγάγει.

Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε ο τοπικός Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να του υποβληθεί όλο το προανακριτικό υλικό, προκειμένου να ενημερωθεί και να αξιολογήσει τη συμπεριφορά του αξιωματικού, από ποινικής πλευράς.

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσημότητα. Όσον αφορά τον οδηγό, σε βάρος του, εκτός από το προστίμο για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης, σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια και εξύβριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε