Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αχαΐα: Ανήλικοι πούλαγαν ναρκωτικά σε μαθητές! Χειροπέδες σε τρεις 16χρονους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, πούλαγε ναρκωτικά στις περιοχές της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων. Μετά τις τρεις συλλήψεις, αναζητούνται ακόμα, 5 άτομα…

Τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιούσαν κλεμμένα μηχανάκια – στα οποία είχαν παραχαράξει τις πινακίδες-  και σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο 6μηνο, έκαναν αγοραπωλησίες ναρκωτικών και σε μαθητές σχολείων!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκε χθες το βράδυ, στον Ελαιώνα Αιγιαλείας και συνελήφθη ο 16χρονος Αλβανός, τη στιγμή που πουλούσε ποσότητα χασίς βάρους 7,8 γραμμαρίων σε 24χρονο (ο οποίος επίσης συνελήφθη), έναντι του ποσού των 20 ευρώ.

Ο 16χρονος αλλοδαπός είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο, με ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, στο όποιο είχαν αποξυστεί τα στοιχεία κυκλοφορίας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν στην Πούντα Διακόπτου και τους άλλους δυο 16χρονους, Έλληνες, οι οποίοι ήταν επίσης σε κλεμμένο μοτοποδήλατο με παραχαραγμένα τα στοιχεία κυκλοφορίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τα δυο κλεμμένα μοτοποδήλατα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: “Μόδα” τα πλαστά διαβατήρια για τους παράνομους αλλοδαπούς – 13 συλλήψεις!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε