Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Είχα παρενοχλήσει την 7χρονη, άλλες δύο φορές”!

ΦΩΤΟ FOTOLIA

Προφυλακίστηκε ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, σε μια υπόθεση που συγκλονίζει τόσο τους συναδέλφους του, όσο και την κοινή γνώμη…

Προφυλακιστέος στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορίνθου, κρίθηκε τελικά ο 41χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο και ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 7χρονου κοριτσιού, την κόρη ενός φιλικού του ζευγαριού. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

H μικρή με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων περιέγραψε με λεπτομέρειες τι έγινε στο δωμάτιο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του 41χρονου αεροπόρου, ο οποίος με την πρόφαση να δείξει μια συλλογή που διαθέτει τη φώναξε στο χώρο. Οι γονείς της μικρής, βρίσκονταν στο ισόγειο με την σύζυγο και τον 7χρονο γιο του φερόμενου ως δράστη.

Ο κατηγορούμενος αεροπόρος σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, φέρεται να την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες και ο ίδιος να της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στις ανακριτικές αρχές του Αεροδικείου ομολόγησε με την βοήθεια ειδικών ψυχολόγων την πράξη του, ενώ παραδέχθηκε πως κάτι ανάλογο είχε πράξει με την 7χρονη άλλες δύο φορές.

Έτσι αποφασίστηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές, μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του στο Αεροδικείο, ενώ σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της ανήλικης, δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί, με πρωταγωνιστή έναν οικογενειακό τους φίλο, για 8 χρόνια…
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε