Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αχαΐα: Ήθελε να αυτοκτονήσει από τα πυρά των αστυνομικών

ΦΩΤΟ απο iliatora.gr
ΦΩΤΟ απο iliatora.gr

Ο 46χρονος ληστής, που ήταν πατέρας πέντε παιδιών, έπεσε νεκρός μετά από συγκλονιστική καταδίωξη…

Ο Σταύρος Λαμπρόπουλος το μεσημέρι της 10ης Φεβρουαρίου πέθανε από σφαίρες αστυνομικών έπειτα από ληστεία που πραγματοποίησε στα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαϊας για 200 ευρώ.

Σύμφωνα με τον αδελφό του, Θανάση Λαμπρόπουλο ήταν άρρωστος, είχε πάρκινσον είχε υποστεί εγκεφαλικό, ενώ έπαιρνε και φάρμακα. Μάλιστα όπως λέει ο αδελφός του ήταν αυτόπτης μάρτυρας του πυροβολισμού και ο άτυχος άνδρας… δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς.

Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι ο 46χρονος “αποφάσισε να αυτοκτονήσει από τα πυρά αστυνομικών”. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή τους. Ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να αποκαταστήσουν το όνομα του αγαπημένου τους προσώπου στέλνοντας μία επιστολή στο iliatora.gr όπου εξηγούν την κατάσταση υγείας και τους λόγους που τον οδήγησαν στην ληστεία.

Η επιστολή της οικογένειας Λαμπρόπουλου:

“Ο Σταύρος Λαμπρόπουλος έπασχε τα τελευταία πέντε χρόνια από νεανικό parkinson καλπάζουσας μορφής. Αυτή η πάθηση του εγκεφάλου, η οποία συνοδεύεται από κατάθλιψη και μορφή σχιζοφρένειας, είχε ως αποτελεσμα την ολική αναπηρία του και την κίνηση του μόνο με χρήση βαριάς φαρμακευτικής αγωγής. Το τελευταίο διαστημα επειδή δεν μπορούσε να κινηθεί έπαιρνε διπλάσια και τριπλάσια αγωγή και εμείς, η οικογένεια του, για να τον αποτρέψουμε να λαμβάνει επιπλέον φάρμακα και να κάνει χρήση αλκολούχων ποτών καθώς είχε πολλές ψυχικές διαταραχές και έλλειψη συνείδησης, δεν του δίναμε χρήματα, στην προσπαθειά μας να ρυθμίζει σωστά την αγωγή του.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρόνο είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πολλές φορές… Τον παρακολουθούσαν νευρολόγοι ,ψυχολόγοι και ψυχίατροι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ενώ είχε εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή και θα λάμβανε αναπηρική σύνταξη.

Είναι βέβαιο πως ήθελε μόνο επτά ευρώ για να αγοράσει επιπλέον φάρμακα και όταν συνειδητοποίησε την πράξη του αποφάσισε ν’ αυτοκτονήσει με τα πυρά των αστυνομικών. Μάλιστα πριν την πράξη του είχε λάβει ενάμιση κουτι ντοπαμίνης, ενώ η φαρμακευτική του αγωγή επιτρέπει μόνο ενάμιση χάπι…

Παρακαλούμε εκ μέρους της οικογένειας του ν’ ανακοινώσετε τα ανωτέρω καθώς έχει σπιλωθεί τ’ όνομα ενός παραπληγικού οικογενειάρχη ανθρώπου, που ουδέποτε διέπραξε έστω και πταισματική παράβαση”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε