Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αχαϊα: Πρότειναν σε αστυνομικούς δημόσιο σεξ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπαρ… οργίων, έκανε ακόμα και τους αστυνομικούς να τα χάσουν – Διαβάστε τους διαλόγους και την κατάληξη της υπόθεσης…

Δεν ήταν μία συνηθισμένη υπόθεση μαστροπείας, αφού εκείνο που την έκανε να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ήταν το γεγονός ότι η ερωτική συνεύρεση πήγε να γίνει… μέσα στο μαγαζί και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των  θαμώνων!

Πρόκειται για μια υπόθεση που εκδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο εφετείο πλημμελειοδικών της Πάτρας, με κατηγορούμενες την 45χρονη ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στην Όθωνος Αμαλίας και πέντε νεαρές αλλοδαπές, που εργάζονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Η πρώτη κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ οι εργαζόμενες αυτήν της ερωτικής συνεύρεσης έναντι αμοιβής. Όμως το… ζουμί, ήταν στο περιεχόμενο του κατηγορητηρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dete.gr, οι αστυνομικοί που είχαν την πληροφορία ότι στο εν λόγω μπαρ γινόταν διακίνηση γυναικών έπεσαν από τα σύννεφα όταν στην επιχείρηση που έκαναν ανακάλυψαν ότι όλα συνέβαιναν σε κοινή θέα!

Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε βράδυ Παρασκευής και σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά έξι άνδρες. Οι δύο εξ αυτών μπήκαν στο μπαρ προσποιούμενοι τους πελάτες. Κάθισαν για ποτό και σχεδόν αμέσως τους πλησίασαν δύο νεαρές αλλοδαπές. Άρχισαν να πίνουν και να συζητούν. Οι κοπέλες χόρευαν προκλητικά, ενώ όταν πέρασε μία ώρα περίπου, η μία πρότεινε να καθίσουν σε μια γωνιά στο βάθος του μαγαζιού για να πιουν με την ησυχία τους.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν. Μόλις κάθισαν άκουσαν και τη… ροζ πρόταση. Ποια ήταν αυτή; Ότι αν κερνούσαν μία… γύρα δέκα γυναικείων ποτών θα μπορούσαν να έχουν και σεξουαλική ικανοποίηση από τις ίδιες. Οι δύο άνδρες της ασφάλειας δέχθηκαν, κέρασαν τα ποτά, η ώρα πέρασε κι άλλο και μόλις είχαν φθάσει στο… δέκατο γυναικείο ποτό η μία αλλοδαπή κάθισε πάνω στο τραπέζι αφού προηγουμένως… γδύθηκε από τη μέση και κάτω! Οι αστυνομικοί τρελάθηκαν. «Μα καλά, δεν θα πάμε σε κάποιο άλλο μέρος;», ρώτησε ο αστυνομικός την εργαζόμενη για να πάρει την απάντηση: «Γιατί, ντρέπεσαι εδώ;».

Τελικά οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους, που εισέβαλαν στο μπαρ και συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια και τις συνολικά πέντε εργαζόμενες αλλοδαπές. Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχαν καταδικαστεί όλες οι κατηγορούμενες, όμως στο εφετείο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα κρίθηκαν ένοχες μόνο η ιδιοκτήτρια και η αλλοδαπή που  γδύθηκε και πρότεινε ερωτική συνεύρεση μέσα στο κατάστημα και μπροστά στους άλλους θαμώνες! Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και στις δύο γυναίκες…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε