Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυτά δεν γίνονται! – Τριπλή ληστεία με… τροχαίο!

Το πρώτο βενζινάδικο...

Έκαναν ληστεία και φεύγοντας τράκαραν, με τα πόδια πήγαν στον επόμενο “στόχο” τους έκαναν δεύτερη ληστεία και … φεύγοντας άρπαξαν και ένα αυτοκίνητο!

Ό,τι ήθελαν έκαναν οι ληστές τη νύχτα στη Μεταμόρφωση και μάλιστα στη λεωφόρο Τατοϊου!

Όλα άρχισαν στις 02:30. Οι τρεις ένοπλοι πήγαν στο πρατήριο στη συμβολή της Τατοϊου με την Ιφιγένειας. Κατέβηκαν απ’ το αμάξι με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άδειασαν το ταμείο, αρπάζοντας 1.400 ευρώ.

Βγαίνοντας όμως από το πρατήριο με το ταμείο στα χέρια, έπεσαν πάνω σε Ι.Χ. που περνούσε τυχαία. Το αυτοκίνητο που οδηγούσαν ήταν κλεμμένο και έτσι αποφάσισαν (αφού πλέον ήταν άχρηστο) να το εγκαταλείψουν.

Ήταν όμως φαίνεται αποφασισμένοι. Παρά το γεγονός ότι ήδη ο υπάλληλος του πρατηρίου ενημέρωνε την αστυνομία για τη ληστεία και ο οδηγός με τον οποίο είχαν τρακάρει έκανε το ίδιο, αυτοί ακάθεκτοι συνέχισαν με τα πόδια και έφτασαν στο επόμενη βενζινάδικο στον αριθμό 21-23 της λεωφόρου Τατοϊου.

Το δεύτερο βενζινάδικο

Απείλησαν και εκεί τον υπάλληλο, του πήραν τις εισπράξεις και στη συνέχεια απείλησαν και μια γυναίκα που είχε την ατυχία να σταματήσει για να βάλει βενζίνη. Της άρπαξαν το αυτοκίνητο και έφυγαν … σαν κύριοι!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Την πήραν μαζί τους να κλέψουν τη μητέρα της! -Νέο χτύπημα των ληστών-εκβιαστών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε