Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων – Φωτογραφίες και νέο βίντεο από επίθεση!

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων – Φωτογραφίες και νέο βίντεο από επίθεση!

– Τις φωτογραφίες του «δράκου» των Αμπελοκήπων έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.
– Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν εκτός από τις φωτογραφίες και βίντεο από επίθεση!
– Στην δημοσιότητα και το όνομα του 25χρονου προγραμματιστή
– Πρόκειται για τον Αναστάσιο – Θεοδόσιο Στάμο

Ο Αναστάσιος – Θεοδόσιος Στάμος του Ιωάννη και της Αικατερίνης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 22/02/1992 στην Αθήνα είναι ο 25χρονος επονομαζόμενος και «δράκος» των Αμπελοκήπων.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 25χρονου ο οποίος συνελήφθη, τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων δόθηκαν από την αστυνομία.

Κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή και κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος συνολικά εννέα γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες.

Ο νεαρός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας αλλά φορούσε πάντα χαρακτηριστικά λευκά παπούτσια, τα οποία φορούσε ακόμα και ενώπιον του ανακριτή.

Αρχικά ο 25χρονος αρνούνταν τις κατηγορίες όταν όμως τον αναγνώρισαν οι γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει κλαίγοντας. Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα χαρακτηρίζοντας «πλάκα και καγκουριά» τις ενέργειες του.

Με βάση τα όσα μεταφέρει το περιβάλλον του, το τελευταίο διάστημα, ο 25χρονος φαινόταν ανήσυχος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις