Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτός είναι ο μακελάρης της Φθιώτιδας – “Ζητάω συγνώμη” λέει τώρα για τους δύο νεκρούς και τους δύο τραυματίες!

ΦΩΤΟ LamiaReport

“Έχασα τον κόσμο από τα μάτια μου… μετά, δε θυμάμαι τίποτα”!

Με αυτά τη φράση, ο 68χρονος που συγκλόνησε το Πανελλήνιο πριν από 20 μέρες, προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του, μιλώντας στο LamiaReport.
Θυμήθηκε πώς ξεκίνησε για ψάρεμα και πώς κατέληξε να μαχαιρώνει και να πυροβολεί κόσμο σε κατάσταση αμόκ, στην παραλία του χωριού του!

“Μου είπαν κλείσε τη μηχανή ρε μ….ί . Δεν απάντησα. Με ξαναέβρισε. Τον ρώτησα, με γνωρίζεις; και μετά μου πέταξε την πέτρα. Θυμάμαι ότι τον μαχαίρωσα…. από κει και πέρα, έχασα τον κόσμο απ’ τα μάτια μου. Δεν θυμάμαι τίποτα”
Ο μακελάρης της Φθιώτιδας συνοδεία αστυνομικών παίρνει το δρόμο για τη φυλακή ΦΩΤΟ LamiaReport
Λέει πώς δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τους κουμπάρους του. Υποστηρίζει ότι δε θυμάται ότι τραυμάτισε μια κοπέλα…
“Ζητάω συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι έκανα. Στο νοσοκομείο αργότερα έμαθα για τον ξάδελφο και μετά για την κουμπάρα. Δεν το είχα καταλάβει. Για την κοπέλα, τώρα το ακούω από σένα”…

Για τη γυναίκα του που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για συνέργεια στο μακελειό, ο 68χρονος λέει: “Δε φταίει σε τίποτα, δεν ήξερε τίποτα, δεν έχει πειράξει κουνούπι…”

Ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, δήλωσε στο LamiaReport: “Ο κατηγορούμενος, όπως ήταν φυσικό και επιβαλλόμενο, ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν και αναμένεται τώρα το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης”

Ο 68χρονος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε