Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δεν ήξερε η ρωσίδα ότι ήταν οροθετική – Πλήρωναν παραπάνω για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις!

Δεν ήξερε η ρωσίδα ότι ήταν οροθετική – Πλήρωναν παραπάνω για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις!

Μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ρωσίδα ιερόδουλο που αποκαλύφθηκε ότι ήταν φορέας του Aids.

Ίσως η συγκεκριμένη κοπέλα να είναι τελικά το θύμα της υπόθεσης, όπως και οι “νόμιμοι” ερωτικοί σύντροφοι εκείνων που επέλεξαν να πληρώσουν παραπάνω χρήματα για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις σε ένα αμφιβόλου ποιότητας οίκο ανοχής. Εκείνων που έθεσαν σε κίνδυνο, όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τις συζύγους τους, αν είναι παντρεμένοι ή τις συντρόφους τους.

Ο πανικός είναι μεγάλος μεταξύ αυτών που έκαναν τα παραπάνω, ενώ σύμφωνα με το bloko.gr, αξιωματικός της αστυνομίας, αποκάλυψε ότι η κοπέλα δεν γνώριζε ότι είναι οροθετική.

“Δεν ήξερε η Ρωσίδα ιερόδουλος ότι είναι οροθετική όταν βγήκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι φωτογραφίες της που δόθηκαν στη δημοσιότητα”, δήλωσε ο αξιωματικός της Αστυνομίας.

“Όταν έμαθε, δηλαδή εμείς της είπαμε ότι πάσχει από Aids, έπαθε σοκ. Ήταν σα να ήθελε να πεθάνει”, συμπληρώνει ο ίδιος αξιωματικός. “Όπως μας είπε, ήρθε στην Ελλάδα πριν από ενάμιση χρόνο, από μόνη της όχι ως θύμα trafficking και επειδή δεν έβρισκε άλλη δουλειά, αποφάσισε να εκπορνευτεί. Μας είπε πως έπαιρνε παραπάνω χρήματα όταν δεν λαμβάνονταν καμία προφύλαξη με τον εφήμερο, επί πληρωμή κάθε φορά ερωτικό σύντροφο και γι αυτό το έκανε και το πρότεινε και η ίδια. Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, θα κόλλησε κι αυτή από κάποιον οροθετικό.”

Το μεσημέρι η 22χρονη Ρωσίδα οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό καθώς μετά την απολογία της στο 13ο τακτικό Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προφυλακίστηκε η Ρωσίδα πόρνη που πάσχει από AIDS

Πανικός στην Αθήνα από την ιερόδουλη με Aids – Ελέγχονται άλλοι 500 παράνομοι οίκοι ανοχής!

Τουλάχιστον 15 άνδρες συνερεύθηκαν χωρίς προφύλαξη με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη με AIDS – Άλλοι 600 απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί όσους πήγαν στο “μολυσμένο” οίκο ανοχής!

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπούσε το θάνατο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε