Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του δεύτερου “τρομοκράτη” στο περιπολικό – Στη δημοσιότητα το όνομα του 21χρονου φοιτητή

Το θρίλερ της Πεύκης, απέκτησε μία νέα κι εξίσου μυστηριώδη πτυχή. Παρά τις επανειλημμένες έρευνες στο περιπολικό που έκλεψε και εγκατέλειψε ο δεύτερος δράστης, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, δεν βρήκαν κανένα αποτύπωμά του!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παρά τα πρώτα και τα επαναληπτικά αποτελέσματα που βγήκαν αρνητικά, η προσπάθεια δεν έχει εγκαταλειφθεί και γίνονται επανέλεγχοι, μέχρι να βρεθεί κάποιο αξιοποιήσιμο ίχνος.

Αυτό που εντείνει το μυστήριο είναι πως στις καταθέσεις τους και οι δύο αστυνομικοί αναφέρουν οτι ο ένοπλος δεν φορούσε γάντια και φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που είχε πάνω του κάλυμμα τιμονιού, ήταν αδύνατο να το τοποθετήσει αμέσως μόλις μπήκε.

Προτεραιότητά του ήταν ν’ απομακρυνθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής.

Το πιο πιθανό πλέον είναι να ήταν τόσο καλά εκπαιδευμένος αλλά και ψύχραιμος ώστε να κάτσει λίγη ώρα παραπάνω στο περιπολικό, στην οδό Θεσσαλονίκης κοντά στο ΚΑΤ που το άφησε, για να … σκουπίσει τα αποτυπώματα του και τα σημεία που είχε αγγίξει!

Ποιός είναι ο 21χρονος φοιτητής

Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τα στοιχεία ταυτότητας του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος την Τετάρτη το απόγευμα τραυματίστηκε στην Πεύκη κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, και από τότε νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός…

 
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δράστης είχε πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση εναντίον δύο αστυνομικών τραυματίζοντας τους ευτυχώς ελαφρά.
 
Πρόκειται για τον Θεόφιλο Μαυρόπουλο του Αλέξανδρου και της Αλεξάνδρας, ο οποίος γεννήθηκε στις 06-04-1990 στο Μαρούσι Αττικής.
 
Δακτυλικά αποτυπώματα του Θεόφιλου Μαυρόπουλου ταυτίστηκαν με αποτυπώματα, που είχαν βρεθεί:
 
Σε διαμέρισμα επί της οδούς Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου την 14-03-2011 είχαν συλληφθεί πέντε (5) άτομα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
 
Σε διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, όπου την 14-03-2011 είχε διενεργηθεί έρευνα, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών για τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την φωτογραφία είδαν οι γονείς του και αμέσως έσπευσαν στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου νοσηλεύεται ο γιος τους. Η αναγνώριση του με άλλο τρόπο θα ήταν πολύ δύσκολη αφού από τον έλεγχο των δαχτυλικών αποτυπωμάτων διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σεσημασμένος.

 
Σήμερα το Newsit βρέθηκε στην γειτονιά του 21χρονου φοιτητή και μίλησε με γείτονα του. Όπως είπε πρόκειται για μια ήσυχη οικογένεια. Ακούστε τι μας είπε.


 

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το άτομο αυτό, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλο το χρονικό της επίθεσης στην Πεύκη

Σκηνικό Λάμπρου Φούντα στη Πεύκη – Σοβαρά τρομοκρατικά ίχνη – Ο ρόλος του πιστολιού του 28χρονου τραυματία

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε