Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δεν υπάρχει! Εσπασαν τζαμαρία με τσιμεντόλιθο για να κλέψουν

Δεν υπάρχει! Εσπασαν τζαμαρία με τσιμεντόλιθο για να κλέψουν

Εχει ξεφύγει η κατάσταση με την εγκληματικότητα  για τα καλά. Οι κλέφτες πια χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να παραβιάσουν πόρτες και εισόδους σπιτιών και καταστημάτων, ακόμη και…τσιμεντόλιθους.

Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές. Η εγκληματικότητα είναι πια εκτός ελέγχου. Οι κακοποιοί “χτυπάνε” αδιακρίτως όλες τις ώρες της ημέρας.

Αυτο όμως που κάνει εντύπωση είναι τα μέσα που χρησιμοποιουν οι ληστές για να παραβιάσουν τις εισόδους των επιλεγμένων στόχων τους. Από καλάσνικοφ και άλλα όπλα μέχρι κατσαβίδια, λάμες, μαχαίρια και…τσιμεντόλιθους.

Σήμερα στις 5 τα ξημερώματα 2 ληστές που κρατούσαν ένα σακ βουαγιαζ φτάνουν έξω από το κοσμηματοπωλείο του κυρίου Σταύρου Χαρισόπουλου στους Αμπελόκηπους, 20 μόλις μέτρα από την Κηφισίας.

Βγάζουν έναν τσιμεντόλιθο από την τσάντα και προσπαθουν με μανία να κατεδαφίσουν την τζαμαρία της εισόδου. Την πρώτη φορά δεν τα καταφέρνουν ομως δε το βάζουν κάτω. Επιχειρούν και δεύτερη φορά και κάνουν θρύψαλλα τη τζαμαρία.

Ευτυχώς όμως για τον ιδιοκτήτη δεν καταφέρνουν να παραβιάσουν τα ρολά ασφαλείας. Στο μεταξύ χτυπάει ο συναγερμός και στέλνει σήμα στην αστυνομία.

Οι δράστες αποφασίζουν να φύγουν από το σημείο και επιβιβάζονται σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο που τους περιμένει ο συνεργός τους.

Ομως στο σημείο φτάνουν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Υπό το φόβο της καταδίωξης οι ληστές αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην οδό Σλήμαν, 2 στενά πιο κάτω από το κοσμηματοπωλείο και να διαφύγουν πεζοί. Εως τώρα η αστυνομία δεν τους έχει εντοπισει.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο κοσμηματοπώλης που επιχείρησαν να ληστέψουν οι κακοποιοί. Ευτυχώς δεν του πήραν τίποτα ούτε από τις προθήκες της βιτρίνας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον σκότωσαν μπροστά στο κατάστημά του – Μαφιόζικη εκτέλεση στην Καλλιθέα

Σπάρτη:Του έσκασε στα χέρια,ο εκρηκτικός μηχανισμός που έβαζε σε αυτοκίνητο!

Φαρ ουέστ στην Ανοιξη – Ληστής έκανε θρύψαλλα τζαμαρία τράπεζας πυροβολώντας

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε