Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

30χρονος φωτογράφισε 17χρονη την ώρα που έκανε μπάνιο και ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Η μητέρα της ανήλικης, την κρατούσε στο σπίτι για να μην καταθέσει στον εισαγγελέα.

Η ανήλικη, ρωσικής καταγωγής, κατήγγειλε την Παρασκευή τον 30χρονο στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής. Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος διατηρεί σχέση με την μητέρα της. Οι τρεις τους μένουν στο ίδιο σπίτι και σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης κοπέλας, ο δράστης αφού την φωτογράφησε κρυφά την ώρα που έκανε μπάνιο,  ανήρτησε την φωτογραφία στο διαδίκτυο. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα που διεξήγαγαν στο σπίτι του 30χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για “πορνογραφία ανηλίκου”, κατέσχεσαν έναν σκληρό δίσκο, ο οποίος θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Η 17χρονη την επόμενη μέρα επικοινώνησε ξανά με  το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δήλωσε ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην Κόρινθο, μια γυναίκα με εντολή που είχε δώσει η 36χρονη μητέρα της, ώστε η ανήλικη να μην καταθέσει στον εισαγγελέα κατά του δράστη. Το διαμέρισμα εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κορίνθου, οι οποίοι συνέλαβαν μια 44χρονη, επίσης ρωσικής καταγωγής και την οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Η μητέρα της ανήλικης αναζητείται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε