Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διακόπηκε η δίκη Ρουσάκη – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Βαριές εκφράσεις μεταξύ των δικηγόρων

Διακόπηκε η δίκη Ρουσάκη – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Βαριές εκφράσεις μεταξύ των δικηγόρων

Θα συνεχιστεί την Τετάρτη, στις 9:00 το πρωί η θυελλώδης δίκη για την πολύκροτη υποθεση Ρουσάκη

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου γίνεται η δίκη για το θάνατο του νεαρού Ρουσάκη από τα Μάλια.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, lίγο μετά τις 15:00, οι βαριές εκφράσεις που αντήλλαξαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, του συνογόρου πολιτικής αγωγής Γ. Στειακάκη και του συνηγόρου υπεράσπισης, Δ. Βέρρα για διαδικαστικά θέματα, δημιουργήσαν έκκρυθμη κατάσταση μέσα στην αίθουσα.

Η ένταση μεταφέρθηκε στο ακροατήριο και μερίδα των συγγενών του νεαρού Ρουσσάκη κινήθηκαν φραστικά εναντίον του κυρίου Βέρρα.
Η δίκη διεκοπή για λίγη ώρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Ο Ρουσάκης είχε χάσει τη ζωή του σε ραντεβού οπαδών στην παραλιακή λεωφόρο, στο παγκρήτιο στάδιο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Όπως συνέβη και πριν μερικές εβδομάδες, όταν η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος επεισοδίων.
Στο ειδώλιο κάθονται 21 άτομα, ενώ θα εξεταστούν πολλοί μάρτυρες…

”Ο γιος μου έφυγε για τη Χερσόνησο με έναν φίλο του…”

Πρώτος άνοιξε τον κύκλο των καταθέσεων, ο πατέρας του Γ. Ρουσάκη. ”Το μοιραίο βράδυ, ήρθε από το σπίτι μας στα Μάλια ένας φίλος του γιου μου και τον πήρε να πάνε βόλτα στη Χερσόνησο. Αυτό γνωρίζαμε και όχι ότι θα κατέληγε εκεί…” είπε με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του νεκρού Ρουσάκη.

Άνδρας της Ασφάλειας: ”Δε μπόρεσα να διακρίνω τον κατηγορούμενο”

Πολύ σημαντική η κατάθεση ενός άνδρα της Ασφάλειας, ο οποίος είδε από κοντά τόσο εκείνα που προηγήθηκαν της άγριας συμπλοκής, όσο και εκείνα που έγιναν στο μοιραίο γεφυράκι στο Παγκρήτιο Στάδιο.

”Η συμπλοκή ήταν μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και του ΠΑΟ. Η συνάντηση έγινε στο γεφυράκι και η συμπλοκή ήταν άγρια, σώμα με σώμα. Οι δύο ομάδες των νεαρών κρατούσαν στειλιάρια, πέτρες και κάθε λογής ”πολεμοφόδιο”. Αμέσως ζητήσαμε ενισχύσεις από το κέντρο, ενώ όταν η κατάσταση ξέφυγε ζήτησα να πυροβολήσω στον αέρα για εκφοβισμό. Η εντολή που πήρα ήταν αρνητική. Τον βασικό κατηγορούμενο τον γνωρίζω, αλλά δεν μπόρεσα να τον διακρίνω μέσα στο πλήθος τη στιγμή της συμπλοκής.”

Το ξέσπασμα της μάνας

Στη διάρκεια της διακοπής της δίκης, η μάνα του Γ. Ρουσάκη ξέσπασε κατά του βασικού κατηγορουμένου. ”Το αίμα του Γιάννη μου θα σε πνίξει” φώναξε στον κατηγορούμενο, ενώ την συγκράτησαν εκείνοι που ήταν κοντά της.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: ”Στο σκαμνί” για τη δολοφονία του Ρουσάκη – ”Φρούριο” τα δικαστήρια!

Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γ.Ρουσάκη!

Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδάκι στην Κρήτη!

Σημαντική αποκάλυψη αρχαίου τάφου στην Κρήτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε