Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διασωληνωμένος στο ΚΑΤ ο 16χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από τη ΓΑΔΑ

ΓΑΔΑ ΚΑΤ

Σε σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 16χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο έξω από τη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα της Κυριακής (17.09.2017).

Στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο νεαρός που τα ξημερώματα της Κυριακής (17.09.2017) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από τη ΓΑΔΑ. Ο νεαρός επιχείρησε να δραπετεύσει ενώ οδηγούνταν στην ασφάλεια.

Ο 16χρονος Κ.Μ. ήταν ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου (16.09.2017), ύστερα από το τέλος της πορείας μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του ΚΑΤ

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο ΚΑΤ αναφέρει ότι ο 16χρονος παραμένει στην εντατική μονάδα. Είναι διασωληνωμένος αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου Νικόλαος Κοντοδημόπουλος.

«Ο ασθενής Κ.Μ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Α’ από 17/09/2017. Είναι διασωληνωμένος υπό μηχανικό αερισμό και καταστολή. Η γενική του κατάσταση παραμένει σταθερή.

Ο Διοικητής
Νικόλαος Κοντοδημόπουλος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Καταγγελίες για αστυνομική βία

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις. Ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν ο νεαρός μεταφερόταν στη ΓΑΔΑ με περιπολικό.

Όταν τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο, ο νεαρός που είχε χειροπέδες περασμένες πισθάγκωνα, έσπρωξε τους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει.

Βγήκε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τότε τον χτύπησε αυτοκίνητο που κινούνταν εκείνη την ώρα στο ρεύμα προς την Κηφισίας.

Ο 16χρονος έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος. Έσπασε τα πόδια του και χτύπησε το κεφάλι του. Υπάρχουν καταγγελίες πως οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να του βγάλουν τις χειροπέδες μετά τον τραυματισμό του.

Όση ώρα βρισκόταν στο έδαφος και παρά τον τραυματισμό του εξακολουθούσε να έχει τις χειροπέδες στα χέρια.

Τι υποστηρίζει η αστυνομία

Οι αστυνομικοί λένε τώρα ότι ο νεαρός είχε υποστεί σοκ και ήταν σε “υπερδιέγερση”. Και πως δεν στάθηκε δυνατό να του αφαιρέσουν τις χειροπέδες λόγω της κατάστασής του.

Μάλιστα λένε οι αστυνομικοί ότι επιχείρησαν να τις αφαιρέσουν εκ νέου όταν στο σημείο έσπευσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο, και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Συμπληρώνουν μάλιστα ότι οι τραυματιοφορείς συνέστησαν, λόγω της κατάστασής του, να μην αφαιρεθούν οι χειροπέδες για να είναι πιο εύκολο και σε εκείνους να τον ελέγξουν κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις