Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Διαβασμένοι” οι τρομοκράτες του ΜΕΤΡΟ – Βιάστηκαν κάποιοι να ανεβάσουν την προκήρυξη στο διαδίκτυο;

Στην αρχή φάνηκε σαν πρωταπριλιάτικη φάρσα αλλά τελικά δεν είναι. Η προκήρυξη που «ανέβασε» στο διαδίκτυο η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Κίνημα 12 Φλεβάρη» είναι σύμφωνα με την αστυνομία, πέρα για πέρα αληθινή.

Και μάλιστα, από την μέχρι τώρα επεξεργασία των στοιχείων και όσων αναφέρονται στην μακροσκελέστατη προκήρυξη προκύπτει ότι η “Κίνημα 12 Φλεβάρη”, ήταν πίσω από την τοποθέτηση του εμπρηστικού μηχανισμού στο ΜΕΤΡΟ. Επίσης, ότι είναι επαγγελματίες και δεν ήθελαν θύματα, όπως αναφέρουν και στην επτασέλιδη προκήρυξη.

Όμως, ένα ακόμα σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι τα λάθη. Ήταν εσκεμμένα; Ή κάποιος βιάστηκε και ανέβασε την προκήρυξη στο ιντερνετ χωρίς να διορθωθεί; Παρόλα αυτά, ο συντάκτης της προκήρυξης φαίνεται να γνωρίζει καλά τα οικονομικά, ίσως και να τα έχει σπουδάσει και δεν διστάζει να κάνει και αυτοκριτική, περιγράφοντας όλα τα λάθη που έγιναν στην συνδεσμολογία.

Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι απευθύνονται σε άλλες οργανώσεις και τις επιπλήττουν με την φράση “Όχι αγώνα για τον αγώνα”.

Η προκήρυξη αναμένεται να “μιλήσει” κι άλλο. Και μέσα στις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί της αντιρομοκρατικής θα έχουν έτοιμο το προφίλ ακόμα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To “κίνημα 12 Φλεβάρη” ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στο Μετρό

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε