Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δίδυμα “μπουμπούκια” στα χέρια της Αστυνομίας

Δίδυμα “μπουμπούκια” στα χέρια της Αστυνομίας

Δίδυμα αδέλφια ηλικίας 46ετών συνελήφθησαν για απόπειρες ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχή, μετά από αστυνομική επιχείρηση στο Ρέθυμνο..

Συγκεκριμένα, σε βάρος του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ρεθύμνου για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για παράβαση νόμου περί όπλων.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Βαλσαμόνερο του Δήμου Ρεθύμνου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Εκεί συνελήφθη ο ένας από τους δίδυμους, καταζητούμενος και φυγόδικος για τέσσερα χρόνια.

Οι αστυνομικοί αφού τον εντόπισαν ενώ επέβαινε σε ΙΧ, τον ακινητοποίησαν και κατά την έρευνα που ακολούθησε βρήκαν και κατέσχεσαν ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας GLOCK 19 διαμετρήματος 9mm με τον γεμιστήρα του, που περιείχε δώδεκα φυσίγγια.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ακόμα γεμιστήρας ιδίου όπλου με έντεκα πλήρη φυσίγγια.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του δίδυμου αδελφού του, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο, σε ειδική κρύπτη στο εσωτερικό της κονσόλας, ένα πιστόλι μάρκας GLOCK 19 διαμετρήματος 9mm, με τον γεμιστήρα του, που περιείχε δώδεκα φυσίγγια.

Tα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε