Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διεφθαρμένοι αστυνομικοί σε Κεφαλλονιά και Στερεά Ελλάδα!

Διεφθαρμένοι αστυνομικοί σε Κεφαλλονιά και Στερεά Ελλάδα!

Ο ένας ”εξαφάνισε” τα πειστήρια εγκλήματος και ο άλλος ήταν επικεφαλής σε εγκληματική οργάνωση…

Το πρώτο κρούσμα παρατηρήθηκε στην Κεφαλλονιά. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε υπηρεσία της αστυνομικής διεύθυνσης του νησιού. Όπως διαπιστώθηκε, το πρωί της περασμένης Κυριακής (11-12-2011), μπήκε χωρίς έγκριση στον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, που βρίσκεται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και μετά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε η απώλεια χάρτινης τσάντας, που αποτελούσε πειστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η χάρτινη τσάντα είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αργοστολίου, το Σάββατο, 10-12-2011 σε χώρο του ΚΤΕΛ Αργοστολίου, καθώς περιείχε κουτί με ποσότητα κοκαΐνης 74 γραμμαρίων περίπου. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στην Βοιωτία διαπιστώθηκε ότι αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο σε συμμορία που εμπλέκεται σε ληστείες, κλοπές και αρχαιοκαπηλία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της συμμορίας από τη ληστεία στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Λιβαδειά στη 4 Μαίου του 2011.(διαβάστε περισσότερα εδώ)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε