Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δίωξη για το υλικό παιδικής πορνογραφίας στη σύζυγο συνεργάτη της Λ. Κατσέλη

Εάν η κατηγορούμενη αποδειχθεί πως συμμετείχε σε κύκλωμα τότε θα διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος.

Το ενδεχόμενο η 50χρονη γυναίκα που συνελήφθη για κατοχή διαδικτυακού υλικού παιδικής πορνογραφίας να εμπλέκεται σε κύκλωμα, ερευνούν οι αρχές. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, είναι σύζυγος ενός συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.

Η 50χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας με βάση το υλικό που κατέσχεσαν χθες οι αστυνομικοί από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η γυναίκα παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα, κάποιοι από τους κατασχεθέντες ψηφιακούς δίσκους με το επίμαχο πορνογραφικό υλικό θα ελεγχθούν από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί αν η κατηγορουμένη εμπλέκεται σε κύκλωμα που κατέγραφε και διακινούσε υλικό με ανήλικους.

Αν προκύψει αυτό το ενδεχόμενο από την πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργήσουν οι εξειδικευμένοι αστυνομικοί, τότε η 50χρονη θα αντιμετωπίσει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και βάση του νόμου θα δοθούν τα στοιχεία της στην δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε