Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία 14χρονου: Νέα διάσταση στην υπόθεση! “Ο δράστης τριγυρνούσε με όπλο – Η δασκάλα είχε βρει σκάγια στην τάξη – Είχε πάρει αποβολή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης από τον επίσης 14χρονο φίλο και συμμαθητή του
– Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έδωσε η ιατροδικαστής για το μένος της δολοφονίας – Μαχαιριές στο μάτι και στον αυχένα, αλλά και απόπειρα στραγγαλισμού!
– Η μητέρα ενός συμμαθητή του καθ’ ομολογίαν δράστη έκανε σημαντικές αποκαλύψεις στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv
– Κάνει λόγο για ένα επιθετικό παιδί που δημιουργούσε προβλήματα
– Αναφέρει πως ο γιος της είχε δεχθεί απρόκλητη επίθεση από τον 14χρονο που ομολόγησε πως μαχαίρωσε τον 14χρονο Τάσο
– Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση
– Όλο το χρονικό και οι τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ένα παιδί μόλις 14 ετών βρήκε φριχτό θάνατο μετά από θανάσιμες μαχαιριές στο λαιμό, προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Το ότι ένα επίσης 14χρονο αγόρι ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη, έκανε την όλη υπόθεση ακόμη πιο ανατριχιαστική.

Στον 14χρονο μαθητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χριστίνα Καπαμά.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την απαγγελία της σε βάρος του κατηγορίας, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Από την ανακρίτρια ζήτησε και πήρε προθεσμία για να λογοδοτήσει αύριο το πρωί ενώπιόν της.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, μέσα από τις οποίες προκύπτουν συμπεράσματα σχετικά με την συμπεριφορά του 14χρονου που ομολόγησε την δολοφονία του φίλου και συμμαθητή του.

Νέες πτυχές

Η Μ. Τζούτζου είναι μητέρα ενός συμμαθητή του 14χρονου που ομολόγησε την δολοφονία και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, του Etv.

Η Μ. Τζούτζου περιέγραψε τον 14χρονο ως ένα παιδί που συχνά προκαλούσε προβλήματα και ήταν επιθετικό. Μάλιστα αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε επιτεθεί στον γιο της, σπρώχνωντάς τον και ρίχνοντας τον στο έδαφος από πίσω και χωρίς κανένα λόγο. Τόνισε ακόμη πως η διευθύντρια κάλεσε τον πατέρα του στο σχολείο για συστάσεις, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό είχε συμβεί πολλές φορές και δηλώνοντας έξω φρενών με όσα ακούει αφού “είχαν πρόβλημα πολλά παιδιά στο σχολείο”.

Επίσης αποκάλυψε πως τα ρούχα του σκίστηκαν και όταν η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δράστη έμαθε για το περιστατικό, αρκέστηκε να πει πως θα αγοράσει μια καινούρια φόρμα για το γιο της, αφήνοντας αιχμές για την αντίδρασή της, αφού “δεν έδωσε καθόλου σημασία”.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της δεν σταματούν εδώ. Η Μ. Τζούτζου προέβη σε σοβαρές καταγγελίες, αφού δήλωσε πως στο παρελθόν τον 14χρονο είχαν δει να κυκλοφορεί κρατώντας όπλο, ενώ η διευθύντρια είχε βρει στην τάξη ακόμη και σκάγια. Επιπρόσθετα, αποκάλυψε πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε πάρει και αποβολές από το σχολείο με αφορμή την συμπεριφορά του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε η ιατροδικαστής

Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος, όπως τις περιέγραψε η ιατροδικαστής και αναφέρθηκαν στην ίδια εκπομπή.

Συγκεκριμένα, τονίστηκε πως ο 14χρονος πήρε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και έκοψε την καρωτίδα του 14χρονου Τάσου, ωστόσο όπως δήλωσε η ιατροδικαστής υπήρξαν και μερικά επιπόλαια τραύματα, που αποδεικνύουν πως μεταξύ των δύο αγοριών υπήρξε πάλη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως υπήρξε ένα τραύμα στο μάτι με μαχαίρι, μια μαχαιριά στον αυχένα, αλλά και απόπειρα στραγγαλισμού! Ωστόσο, το θανάσιμο χτύπημα ήταν αυτό στην καρωτίδα με το μαχαίρι, με την όλη περιγραφή να δείχνει το μέγεθος του μένους που χαρακτήρισε την δολοφονία.

“Δεν άκουσα τίποτα”

Παράλληλα, στο Live News μίλησε και ο κύριος Δ. Κοντολέων, κάτοικος της περιοχής, το σπίτι του οποίου μάλιστα βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από τον τόπο της τραγωδίας.

Ο κ. Κοντολέων πάντως εξέφρασε τις επιφυλάξεις του σχετικά με το κατά πόσο υπήρξε πάλη μεταξύ των δύο αγοριών, αφού τόνισε πως καθόταν έξω στον κήπο από τις 23:00 το βράδυ μέχρι τις 02:00 το πρωί και δεν άκουσε το παραμικρό.

“Αν ακούγαμε έστω και μία κραυγή θα σώζαμε το μωρό”, τόνισε χαρακτηριστικά, με την μαρτυρία αυτή να είναι μία ακόμη απόδειξη των πολλών κενών που υπάρχουν στην υπόθεση, αφού από τη μία η ιατροδικαστής δηλώνει πως υπήρξε πάλη και από την άλλη ο Δ. Κοντολέων τονίζει πως δεν άκουσε τίποτα.

Τέλος, ο άνδρας δήλωσε πως συμμετείχε στις έρευνες για την εύρεση του 14χρονου από την στιγμή που έμαθε για την εξαφάνιση, δηλαδή περίπου στις 09:00 το πρωί της Κυριακής, ενώ συμπλήρωσε πως σύμφωνα με όσα έχει ακούσει, ο 14χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης είχε εμφανίσει και ρατσιστικές συμπεριφορές απέναντι σε αλλοδαπούς συμμαθητές του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε