Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Κρύβονται από τη μαφία οι δράστες!

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Ένα μπερδεμένο και απίστευτο για όποιον βρίσκεται μακρυά από τη λογική του υποκόσμου σενάριο ερευνά η Αστυνομία. Η υπόθεση που αφορά στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου φαίνεται ότι έχει πολλές περίεργες πτυχές.

Η δολοφονία Ζαφειρόπουλου όλα δείχνουν πως ήταν ένας εκβιασμός που πήρε μοιραία τροπή. Οι δράστες φαίνεται ότι δεν ήθελαν να εκβιάσουν τον ίδιο τον ποινικολόγο αλλά πελάτη του μέσω “μηνύματος”.

Η υπόθεση ξεπερνάει κάθε λογική. Ο εγάφαλος της δολοφονίας φαίνεται δεν ήθελε να σκοτώσει. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για να εκβιάσει τρίτο πρόσωπο και να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τι λένε οι πληροφορίες

Γιατί ο εγκέφαλος θέλησε να στείλει “μήνυμα” μέσω του δικηγόρου και όχι στον ίδιο τον αντίπαλό του;

Φαίνεται ότι ο “στόχος” του εκβιαστή είναι εκτός βεληνεκούς του. Είναι σε χώρο όπου δύσκολα μπορεί να τον προσεγγίσει ή έστω ήταν πιο εύκολος στόχος ο ποινικολόγος.

Οι φυλακές

Οι αστυνομικοί είναι σε θέση να γνωρίζουν στοιχεία τα οποία οδηγούς στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπάρχουν δύο λεπτομέρειες για τους έμπειρους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. λένε πολλά.

Πρώτα απ’ όλα το όπλο της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Είναι ένα όπλο το οποίο δεν χρησιμοποιείται από εκτελεστές της μαφίας. Εάν επρόκειτο για δολοφονική επιχείρηση τότε ο δράστης θα είχε πυροβολήσει περισσότερες φορές το θύμα, ενώ θα είχε κάνει και χρήσει άλλου, ισχυρότερου όπλου.

Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο ένας από τους δράστες, ο ψηλός, βγήκε για μερικά λεπτά εκτός γραφείου. Πιθανότατα για να λάβει εντολές.

Είτε από πρόσωπο το οποίο βρισκόταν κοντά στον χώρο και επιτηρούσε τη δράση των δολοφόνων, είτε τηλεφωνικά.

Τα τηλέφωνα

Τα τηλεφωνήματα των δραστών, τόσο προς τον ποινικολόγο όσο όμως και προς τον εντολέα τους έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι αυτά τα τηλεφωνήματα τα οποία φαίνεται πως οδηγούν στον… Κορυδαλλό.

Φοβούνται τη μαφία”

Ακούγεται απίστευτο ωστόσο όλα δείχνουν ότι μετά την δολοφονία οι δυο δράστες που όλα δείχνουν πως είναι αλβανικής καταγωγής έσπευσαν να εξαφανιστούν όχι μόνο καθώς θέλησαν να αποφύγουν τη σύλληψη, αλλά και υπό τον φόβο του εντολέα τους.

Το… συμβόλαιο που είχαν ήταν για εκφοβισμό, για χτύπημα δηλαδή το οποίο θα απέφερε κέρδη στον εντολέα τους.

Με τη δολοφονία ο εντολέας όχι μόνο δεν θα έχει κέρδη αλλά θα αποκτήσει και μια νέα βαρύτατη κατηγορία σε βάρος του.

Έχοντας ξεχάσει τα κέρδη από τον εκβιασμό που “τινάχτηκε” στον αέρα ο εντολέας των δυο φονιάδων θέλει αυτή την ώρα να απαλλαγεί και από την κατηγορία για τη δολοφονία.

Έτσι το πρώτο του μέλημα είναι να αναζητήσει και να “βγάλει από τη μέση” τους μοναδικούς μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος του.

Έτσι οι φονιάδες του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μπαίνουν στο στόχαστρο της μαφίας και για τον λόγο αυτό οι ίδιοι κρύβονται πρώτα απ’ όλα από τον εντολέα τους και τη μαφία παρά από την αστυνομία.

Όλα δείχνουν ότι ο άτυχος 52χρονος ήταν το θύμα τραγικών συμπτώσεων ενός πολέμου μεταξύ ατόμων του υποκόσμου.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις