Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Τι κατέθεσε ο πατέρας της στη ΓΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη

– Λίγο μετά τις 17.00 ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα 32χρονης στη ΓΑΔΑ
– Ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού έφυγε από την πίσω πόρτα και όχι από μπροστά, όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι
– Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του, μετά από την κατάθεση
– Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών
– Το αργότερο αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα για το DNA του δράστη, από ιστούς που εντοπίστηκαν στα νύχια του θύματος όταν πάλεψε με τον δολοφόνο

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών; Το σίγουρο είναι ότι – το αργότερο αύριο- η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει τα -πολύ σημαντικά- αποτελέσματα για το DNA του δράστη, από ιστούς που εντοπίστηκαν στα νύχια της 32χρονης. Η αδικοχαμένη εφοριακός πάλεψε με τον δολοφόνο της, πριν πέσει νεκρή με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017).

Η κατάθεση του πατέρα της

Πέντε ώρες διήρκεσε η κατάθεση του πατέρα της στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Ζέμπερης δεν πρόσφερε πολλά νέα στοιχεία. Οι περισσότερες πληροφορίες ήταν ήδη γνωστές στις αρχές. Στις περισσότερες ερωτήσεις απάντησε με λακωνικό τρόπο. Επιβεβαίωσε ότι πέρασε από το Β’ Νεκροταφείο περίπου την ώρα που έγινε η δολοφονία και περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του άνδρα που πήρε κούρσα από το σημείο, εκείνο το απόγευμα.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερης αποχώρησε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ και όχι από την μπροστά που ήταν οι δημοσιογράφοι.

Μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα καθώς τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός στα ΜΜΕ.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

“Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολου Λύτρα.

Ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα ενώ τόνισε ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του και για αυτό είπε ό,τι γνώριζε και θα βοηθούσε στην υπόθεση. Μάλιστα, ανέφερε ότι η κατάθεση δεν ήταν πολύωρη, παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ περίπου στις 12:00 και ο δικηγόρος έκανε δηλώσεις και αποχώρησε λίγο μετά τις 17:00.

 

 

 

Αποκαλύψεις του πατέρα της Δώρας: Περνούσα απ’ έξω και πήρα στο ταξί έναν 35χρονο

Πριν ακόμα καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Υποψιάζεται πως ο δράστης της δολοφονίας της κόρης του, είναι ο άνδρας που πήρε κούρσα με το ταξί του στην λεωφόρο Ηρακλείου.

Όπως λέει στο Newsit.gr ο Κώστας Ζέμπερης, γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης περνούσε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε έναν πελάτη στη συμβολή των οδών Τραλλέων και Ηρακλείου. Ο πελάτης μπήκε με βιασύνη στο ταξί, δείχνοντας του πως γνωρίζει για το τραγικό περιστατικό.

«Μου έκανε εντύπωση που μπήκε γρήγορα στο αμάξι και τον είδα σαν αλαφιασμένο. Και μου λέει ‘πάμε, πάμε’. Αυτό μου τον έφερε στο μυαλό πάλι. Και μου είπε ότι έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου. Με περίμενε αυτός απέναντι, με είχε πιάσει το κόκκινο, και περνάω απέναντι και τον παίρνω και φεύγω…», επισημαίνει στο Newsit.gr.

Όπως τονίζει ο κ. Ζέμπερης, τις υποψίες του κίνησε το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός, ηλικίας 30-35 ετών, φαινόταν αλαφιασμένος και φάνηκε να γνωρίζει για τις έρευνες της αστυνομίας στις γραμμές του τρένου.

«Να βγει να πει ποιος είναι και που πήγαινε. Δεν μπορώ να θυμηθώ την ώρα γιατί ήμουν κουρασμένος. Μου είπε ‘έχουν κλείσει τις γραμμές’. Πώς το ήξερε», αναρωτιέται ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία για το αποτρόπαιο έγκλημα το πρωί της Δευτέρας.

Ακούστε όσα είπε στο NewsIt.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. τον είχε καλέσει για κατάθεση από την πρώτη στιγμή, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε προσέλθει λόγω των ετοιμασιών για την κηδεία της κόρης του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις