Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στον Λόφο Σκουζέ

Δώρα Ζέμπερη

Μπορεί ο δολοφόνος που σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη να κρύβεται στον Λόφο Σκουζέ;

Είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο εξετάζουν οι Αστυνομικοί. Η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Δεύτερο Νεκροταφείο και λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος της ο πατέρας πήρε κούρσα με το ταξί του έναν άνδρα με κατεύθυνση τον Λόφο Σκουζέ.

Το ταξί του πατέρα της άτυχης εφοριακού μπαίνει στο μικροσκόπιο. Θα εξεταστεί για ίχνη NDA ενώ οι αστυνομικοί κάνουν και έρευνες στην περιοχή όπου ο Κώστας Ζέμπερης άφησε τον άνδρα που “αλαφιασμένος” σχεδόν δυο ώρες μετά του ζήτησε να τον πάρει από την περιοχή του Δεύτερου Νεκροταφείου.

Δώρα Ζέμπερη Λόφο Σκουζέ

Μόνος μάρτυρας ο πατέρας της 32χρονης

Ο μόνος μάρτυρας κατά του άνδρα είναι ο πατέρας της 32χρονης. Εκείνος μιλάει για έναν άνδρα που ήθελε να απομακρυνθεί γρήγορα από την περιοχή.

Εκείνος κάνει λόγο για έναν 35χρονο και είναι εκείνος ο μόνος ο οποίος μπορεί να τον περιγράψει.

Επίσης ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη είναι εκείνος που θα δώσει στους αστυνομικούς τα στοιχεία για το που θα πρέπει να τον αναζητήσουν, περιγράφοντάς τους την περιοχή και την οδό όπου τον άφησε.

Εάν οι αστυνομικοί καταφέρουν να τον εντοπίσουν θα τον εξετάσουν, ενώ θα ερευνήσουν την όποια σχέση του με το έγκλημα και με βάση το DNA.

Η άτυχη 32χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της. Στα νύχια της εντοπίστηκε DNA τρίτου προσώπου. Ο δράστης έχει αμυχές ενώ άφησε το γενετικό του υλικό. Εύκολα οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να βγάλουν συμπέρασμα εάν ο άνδρας που μετέφερε ο πατέρας της έχει σχέση με το έγκλημα.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις