Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύο πτώματα στη χωματερή – Τους έδεσαν, τους βασάνισαν και τους έβαλαν σε σακούλες σκουπιδιών

Για διπλή δολοφονία που έγινε χθες το μεσημέρι προς απόγευμα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί. Αποτρόπαιο το έγκλημα που αντίκρισαν ρακοσυλλέκτες και υπάλληλοι στη χωματερή.

Δύο άτομα αναζητούσαν χρήσιμα πράγματα ανάμεσα στους τόνους σκουπιδιών του Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων, όταν απορριμματοφόρο του δήμου Λιοσίων ξεφόρτωσε σακούλες σκουπιδιών.

Προσέγγισαν να δουν αν μπορούν να πάρουν κάτι από αυτές. Ανοίγοντάς κάποιες, έμειναν εμβρόντητοι. Διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό τους υπήρχαν τα πτώματα δύο νεαρών ανδρών, πιθανόν αλλοδαπών, σε αρχικά στάδια αποσύνθεσης.
Τα θύματα ήταν δεμένα χειροπόδαρα με φανερά ίχνη τραυμάτων. Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ο ιατροδικαστής έφθασαν εκεί προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες και τον χρόνο θανάτου.
 
Οι αρχικές αστυνομικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για λαθρομετανάστες που πιθανόν δολοφονήθηκαν από κυκλώματα δουλεμπόρων ή πέθαναν κατά τη λαθρομεταφορά τους και τους πέταξαν στα… σκουπίδια οι δουλέμποροι, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε