Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Έφαγε» 32.000€ από γυμνασιόπαιδα

«Έφαγε» 32.000€ από γυμνασιόπαιδα

Μπροστά στην απληστία φαίνεται ότι κάποιοι δε λογαριάζουν τίποτα. Και δε διστάζουν να εξαπατήσουν παιδιά γυμνάσιου, καταστρέφοντας τις εκδρομές τους.

Όπως φέρεται να έκανε ένας 60χρονος, που παρουσιαζόταν σαν εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου, αναλάμβανε να διοργανώσει σχολικές εκδρομές, έπαιρνε τα λεφτά και… μην τον είδατε! Τουριστικός πράκτορας «μαϊμού» με λίγα λόγια.

Η απάτη ξεσκεπάστηκε μετά από καταγγελία καθηγήτριας Γυμνασίου, που ήταν υπεύθυνη για την εκδρομή των παιδιών στη Μύκονο. Σε εκείνη παρουσιάστηκε ο 60χρονος ως εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου. Του δόθηκαν 3.186 ευρώ για να «κλείσει» ό,τι χρειαζόταν για την εκδρομή.

Όταν όμως τα παιδιά και οι συνοδοί τους έφτασαν στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: δεν είχε δώσει προκαταβολή για την κράτηση των δωματίων.

Από την έρευνα που έγινε μετά την καταγγελία, προέκυψε ότι ο 60χρονος είχε χρησιμοποιήσει ψεύτικα στοιχεία και πλαστά έγγραφα για να πείσει τα θύματά του ότι ήταν εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου. Έπειθε τους καθηγητές ότι θα διοργάνωνε τις εκδρομές με χαμηλό κόστος, έπαιρνε τα λεφτά και εξαφανιζόταν.

Μόνο τον τελευταίο μήνα, από πέντε σχολεία της Αττικής, έβαλε στην… τσέπη του 32.026€. Αλλά ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και ο 60χρονος πιάστηκε στα δίχτυα της αστυνομίας.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλεξανδρούπολη: Εκδρομή μαθητών με μεθυσμένο οδηγό!

Ρέθυμνο: Πήγαν στο σχολείο για να κλέψουν τα λεφτά της εκδρομής!

Ηράκλειο: Στον αέρα η πενταήμερη εκδρομή μαθητών στο εξωτερικό

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε