Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έφερναν γυναίκες και τις έκαναν πόρνες σε οίκους ανοχής

 Οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων και ειδικότερα γυναικών, με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την περασμένη Παρασκευή 53χρονη Ελληνίδα, υπεύθυνη παράνομου οίκου ανοχής στο Νέο Κόσμο, η οποία φέρεται ως αρχηγικό μέλος του κυκλώματος, το οποίο δρα στην Ελλάδα και στη Ρωσία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ακόμα μελών του κυκλώματος και συγκεκριμένα πέντε Ελλήνων και δύο αλλοδαπών γυναικών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από τέσσερις μήνες, όταν νεαρή Ρωσίδα, κατήγγειλε ότι μέλος του κυκλώματος την προσέγγισε στη Ρωσία και εκμεταλλευόμενη την ευάλωτη θέση της και τη δεινή οικονομική της κατάσταση, την έπεισε να έλθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί ως σερβιτόρα, αφού της εξασφάλισε πρόσκληση από ημεδαπή, επίσης μέλος του κυκλώματος.

Όταν όμως έφτασε εδώ, της είπαν ότι χρωστούσε 5.000 ευρώ για τα έξοδα μεταφοράς της, γι’ αυτό και την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε μπαρ της Αθήνας και της επαρχίας, κρατώντας όλες τις εισπράξεις.

Στην συνέχεια την παρέλαβε η 53χρονη, η οποία την εγκατέστησε στον κρυφό οίκο ανοχής στο Ν. Κόσμο και αφού της αφαίρεσε το διαβατήριο, την κρατούσε κλειδωμένη και την εξανάγκαζε να εκδίδεται παρακρατώντας όλες τις εισπράξεις, ενώ αργότερα την έστειλε σε νυχτερινό κέντρο της επαρχίας για τον ίδιο λόγο.

Στο ίδιο διαμέρισμα, αλλά και ξενοδοχεία της Αθήνας, εκδίδονταν παράνομα και άλλες κοπέλες, τις οποίες συνόδευε η 53χρονη.

Η νεαρή Ρωσίδα, με διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών χαρακτηρίσθηκε “θύμα εμπορίας ανθρώπων”, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε