Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έφυγε απ’ τη χώρα μετά τη ληστεία και… επέστρεψε με ναρκωτικά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο λόγος για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος μαζί με μια κοπέλα, είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της ληστείας με θύμα μια 82χρονη προχθές στο Κιλκίς.

Η εγκληματική δράση του 28χρονου δε σταματάει εδώ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Ο 28χρονος, με τη βοήθεια μιας 30χρονης υπήκοου FYROM, φέρεται να μπήκε προχθές του βράδυ στο σπίτι της 82χρονης στα Ρύζια Κιλκίς και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αλλά και τη χρήση σωματικής βίας, της πήρε 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, οι δύο φερόμενοι ως δράστες μαζί με έναν 39χρονο βγήκαν με ταξί μέσω του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων από την ελληνική επικράτεια.
Οι δύο άνδρες επέστρεψαν την επόμενη ημέρα και τότε, ο 28χρονος συνελήφθη για κατοχή 20 ναρκωτικών χαπιών ενώ ο 39χρονος συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ληστεία της ηλικιωμένης ήταν προσχεδιασμένη.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι της 82χρονης και κατασχέθηκαν ως πειστήρια:
ένα πλαστικό εξάρτημα ομοιώματος πιστολιού
δύο αυτοσχέδιες μαύρες κουκούλες
ένα καπέλο και
ένα παντελόνι του 28χρονου που είχε ίχνη αίματος.

Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 28χρονος με την είσοδό του στη FYROM, πέταξε τα υπόλοιπα πλαστικά εξαρτήματα του ομοιώματος πιστολιού που χρησιμοποίησε στη ληστεία και πούλησε το κινητό τηλέφωνο για 10 ευρώ.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς ενώ σε βάρος της 30χρονης που δε συνελήφθη, αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε ακόμα:

Σέρρες: Ένας 16χρονος έκλεψε 90 (!) καπάκια φρεατίων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε