Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στη Λακωνία: Την σκότωσαν για λίγα ευρώ

Έγκλημα στη Λακωνία: Την σκότωσαν για λίγα ευρώ
ΦΩΤΟ από το photoreporter

Οργή προκαλούν τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται, για το άγριο έγκλημα με θύμα μια 63χρονη γυναίκα, που έγινε χθες στη Σκάλα Λακωνίας.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες μέσα στο σπίτι της και όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία, έπεσε θύμα ληστών που δε δίστασαν να την χτυπήσουν μέχρι θανάτου!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες δύο άνδρες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, πρόκειται για έναν άνδρα από την Μολδαβία και έναν Μαροκινό και μάλιστα, ο ένας από τους δύο, έχει ομολογήσει το έγκλημα λένε οι πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι μέθυσε μαζί με τον φίλο -οι δύο αλλοδαποί εργαζονται μαζί στην περιοχή-και τους τελείωσαν τα χρήματα. Αναζητούσαν μερικά ευρώ αλλά δεν τους έδινε κανείς.

Τότε, οι δύο άνδρες, αποφάσισαν να ληστέψουν το σπίτι της γυναίκας, η οποία έμενε λίγα μέτρα από το παράπηγμα που ζουν οι ίδιοι.

Γκρέμισαν με μπουνιές και κλωτσιές την πόρτα της γυναίκας που ήταν μητέρα δύο παιδιών και ζούσε μόνη και την βρήκαν να κάθεται μπροστά στο τζάκι. Από εκεί, ο ένας βούτηξε ένα κούτσουρο και άρχισε να την χτυπάει μέχρι θανάτου!

Πηγή: Alpha

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις