Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Πάλεψε με τον φονιά του – Είχε μέρες να πάει στην δουλειά του

Έγκλημα στο Περιστέρι: Πάλεψε με τον φονιά του – Είχε μέρες να πάει στην δουλειά του

– Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Περιστέρι από το φρικιαστικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου (02.09.2017)
– Νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε ένας 41χρονος από κοντινό του πρόσωπο
– Δεν πήγε στην δουλειά του ούτε την Πέμπτη ούτε την Παρασκευή
– Άνοιξε στον δολοφόνο του και πάλεψε για τη ζωή του

Κανείς στον ήσυχο δρόμο της οδού Κύπρου δεν μπορεί να πιστέψει το φρικιαστικό έγκλημα που συνέβη στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην πολυκατοικία με τον αριθμό 69. Ο 41χρονος υπάλληλος αποθήκης σούπερ μάρκετ βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος σήμερα (02.09.2017).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα εντοπίστηκε από κοντινό του πρόσωπο. Πιθανόν να ήταν και η ίδια του η αδελφή αυτή που τον είδε πρώτη νεκρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι, στην πλάτη και το στομάχι ενώ όλα δείχνουν ότι πάλεψε με τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του.

Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Άνοιξε στον δολοφόνο του

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν αμέσως το διαμέρισμα που εντοπίστηκε νεκρός ο άντρας. Το διαμέρισμα είχε σημάδια έρευνας, ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Εικάζεται, λοιπόν, πως το θύμα γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του. Μάλιστα, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης σημαίνει ότι το θύμα άνοιξε στον ή στους δράστες. 

Πως αποκαλύφθηκε

Το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε όταν κοντινό πρόσωπο του θύματος το αναζήτησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας του, που έλειπε. 

Το γεγονός ότι ο άτυχος 41χρονος ήταν “εξαφανισμένος” τον ανησύχησε και επικοινώνησε με την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύφθηκε το φρικιαστικό έγκλημα. Ο 41χρονος ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του. 

Το θύμα δεν πήγε στη δουλειά του ούτε την Πέμπτη, ούτε την  Παρασκευή. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έγινε σήμερα αλλά νωρίτερα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις