Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έγκλημα τιμής” η δολοφονία του 27χρονου στην Κάρπαθο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ανάστατη από χθες το μεσημέρι η Κάρπαθος παρακολουθεί το θρίλερ του θανάτου ενός 27χρονου

Το όμορφο νησί έχει παγώσει από την είδηση καθώς χθες λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός, δεμένος με καλώδιο και τυλιγμένος με ένα σεντόνι πάνω στο κρεβάτι του ο άτυχος μετανάστης από το Πακιστάν. Ο άτυχος μετανάστης έφερε επίσης χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν δυο συμπατριώτες του άτυχου 27χρονου πήγαν στο σπίτι του, στο χωριό Αρκάσα, ανήσυχοι γιατί όπως είπαν δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Το σπίτι το είχε ενοικιάσει μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, και εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής. Χθες στις 3 το μεσημέρι επέστρεψαν στο σπίτι οι συγκάτοικοί του και αντίκρισαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού έναν μπόγο σεντονιού και γύρω λίμνη αίματος.

Την υπόθεση διερευνούν η τοπική αστυνομία και κλιμάκιο που μετέβη στο νησί από τη Ρόδο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρόπος που βρέθηκε νεκρός ο αλλοδαπός, παραπέμπει σε “έγκλημα τιμής”. Για τον λόγο αυτό ερευνάται το παρελθόν του και κυρίως η “δραστηριότητα” που μπορεί να είχε στη πατρίδα του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε