Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ειδικός φρουρός λήστεψε μετανάστη – Δεν ήταν η πρώτη φορά!

Ειδικός φρουρός λήστεψε μετανάστη – Δεν ήταν η πρώτη φορά!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ειδικός φρουρός ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του.

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί σε 31χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος μαζί με έναν 29χρονο, λήστεψαν τα ξημερώματα, στον Αγιο Παντελεήμονα με την απειλή όπλων, έναν Ιρανό, απο τον οποίο πήραν 1.000 ευρώ.

Ο 29χρονος μαζί με τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, απο την έρευνα προέκυψε οτι ο 31χρονος ειδικός φρουρός είναι ο δράστης άλλων δύο ληστειών σε βάρος μεταναστών, στην ίδια περιοχή.

Η μία έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο 31χρονος άρπαξε από υπήκοο Αλγερίας 250 ευρώ ενώ θύμα του έπεσε πριν απο 3 μέρες κι ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, απο τον οποίο πήρε την τραπεζική κάρτα ΑΤΜ, με την οποία στη συνέχεια έκανε ανάληψη 1.000 ευρώ.

Ο 31χρονος πριν ενταχθεί στο σώμα ήταν στη φρουρά εφοπλιστή, ο οποίος τον απομάκρυνε. Συνάδελφοι του ειδικού φρουρού και μέλη του σωματείου, αν και δεν αποδίδουν ιδεολογικο – πολιτικά κίνητα στις πράξεις του, τον “τοποθετούν” στον ακροδεξιό χώρο. Στον ίδιο χώρο ανήκει, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, και ο 29χρονος, υπάλληλος εταιρίας security, ενώ ερευνάται αν ανήκει σε κάποια ομάδα.

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Διαβάστε
Λουκέτο στα παράνομα “καζίνο” στο internet – Μόνο 24 ιστοσελίδες πήραν άδεια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε