Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Eιδικός φρουρός σε διαθεσιμότητα για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη μαζί με τον αδερφό του απο αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, κατα τη διάρκεια επιχείρησης για την εξάρθρωση σπέιρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Ο ειδικός φρουρός συνόδευε τον αδελφό του, ο οποίος αγόρασε 32 γραμμάρια ηρωίνης απο τρεις Αλβανούς. Δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποιοι επισης συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν πληροφορίες οτι οι τρεις δράστες εισήγαγαν ναρκωτικά στη χώρα μας, τα οποία συσκεύαζαν και προωθούσαν στις “πιάτσες” των τοξικομανών.

Έτσι, χτες το απόγευμα, οργανώθηκε συντονισμενη επιχείρηση στον Πειραιά, στο Κερατσίνι και στου Ζωγράφου, κατά την οποία συνελήφθησαν οι έμποροι των ναρκωτικών, καθώς και ο ειδικός φρουρός με τον αδελφό του, την ώρα της συναλλαγής.

Στο διαμέρισμα τους ενός στο Κερατσίνι, εντοπίστηκε εργαστήριο επανατυποποίησης και επανασυσκευασίας ηρωίνης ενώ κατασχέθηκαν: 719 γραμμάρια ηρωίνη, μικροποσότητα ακατέργαστης κάναβης, 470 ευρώ, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, σύνεργα του εργαστηρίου και άλλα πειστηρια, καθώς και ένα τετράδιο με σημειώσεις για τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών.

Σε βάρος και των πέντε συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο ειδικός φρουρός, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα, για την υπόθεση, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε