Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Απόστολου Φωτιάδη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην υπουργός πέταξε καρέκλα σε έναν από τους ένοπλους ληστές – Οι δράστες τον χτύπησαν ελαφρά με όπλο και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα του…

Η εισβολή των τεσσάρων δραστών έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο σπίτι του κυρίου Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη. Οι κουκουλοφόροι φορώντας πλαστικά γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με πλαστικές αποκριάτικες μάσκες, τρύπωσαν την ώρα που μέσα στο σπίτι, εκτός από τον υφυπουργό, βρισκόταν η σύζυγος και ο γιος του.

Η γυναίκα του κυρίου Φωτιάδη ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε πρώτη τους κακοποιούς και κάλεσε σε βοήθεια. Αμέσως πετάχτηκε ο κύριος Φωτιάδης που πέταξε μία καρέκλα σε έναν από τους ενόπλους, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο κ.Φωτιάδης ζήτησε από τους δράστες να φύγουν, αφού όπως τους είπε, υπήρχαν συστήματα ασφαλείας και ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στο σπίτι η αστυνομία.

Ο γιος του κ.Φωτιάδη κατάφερε να μπει στην τουαλέτα και να βγει από το παράθυρο. Τότε οι δράστες κατάλαβαν πως δεν είχαν τύχη… Έφυγαν από την μπαλκονόπορτα και κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ φως στο πρωτοφανές αυτό περιστατικό, θα δώσουν και οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το σπίτι του κ. Φωτιάδη και έχουν καταγράψει λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε